Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επαναφορά του καταστήματός σας στο Shopify (Android)

C
Συντάχθηκε από: Craig Wright

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε το κατάστημά σας στο Shopify μέσω του Photoroom για να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα που αφορά την εισαγωγή, τη δημοσίευση ή τον συγχρονισμό. Για παράδειγμα, η επαναφορά μπορεί να σας βοηθήσει με:

  • Την κατάργηση τροποποιήσεων που δεν θέλετε πλέον

  • Την εισαγωγή ενημερώσεων που έχουν γίνει στο Shopify

  • Την εισαγωγή προϊόντων που έχουν προστεθεί στο Shopify

  • Την αφαίρεση ενημερώσεων στο Photoroom για προϊόντα που έχουν διαγραφεί στο Shopify.


Πριν ξεκινήσετε

Η επιλογή«Απόρριψη αλλαγών» είναι διαθέσιμη μόνο αν υπάρχουν μη δημοσιευμένες αλλαγές. Αν δεν έχετε μη δημοσιευμένες αλλαγές, ανοίξτε ένα προϊόν στον επεξεργαστή και κάντε μια μικρή αλλαγή.

Όταν επιστρέψετε στον Κατάλογο προϊόντων, το Photoroom θα πρέπει να εμφανίζει ότι υπάρχει μια μη δημοσιευμένη επεξεργασία. Τώρα θα μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή «Απόρριψη αλλαγών».


Βήματα (Android)

Για να επαναφέρετε το κατάστημά σας στο Shopify σε συσκευή Android, χρησιμοποιήστε την επιλογή «Απόρριψη αλλαγών» για ολόκληρο τον Κατάλογο προϊόντων. Αυτό έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μια επαναφορά.

Σημαντικό: Για την επαναφορά του καταστήματος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «Απόρριψη αλλαγών» για τον κατάλογο προϊόντων. Μην χρησιμοποιήσετε την άλλη επιλογή «Απόρριψη αλλαγών», η οποία είναι διαθέσιμη όταν επεξεργάζεστε ένα μεμονωμένο προϊόν, καθώς δεν επηρεάζει ολόκληρο το κατάστημα.

  1. Επιλέξτε τον χώρο που είναι συνδεδεμένος με το κατάστημά σας στο Shopify.

  2. Επιλέξτε «Προϊόντα» για να ανοίξετε τον κατάλογο προϊόντων.

  3. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε το μενού «Προϊόντα».

  4. Επιλέξτε «Απόρριψη αλλαγών».
    ​
    Εάν η επιλογή «Απόρριψη αλλαγών» εμφανίζεται με γκρι χρώμα:

  5. Επιλέξτε «Απόρριψη» για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να επαναφέρετε το κατάστημα.
    Το Photoroom θα απορρίψει τυχόν τοπικές, μη δημοσιευμένες τροποποιήσεις και θα συγχρονιστεί εκ νέου με τα προϊόντα στο κατάστημά σας στο Shopify. Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί. Δεν θα αλλάξει τίποτα στο κατάστημά σας στο Shopify και το κατάστημά σας θα παραμείνει συνδεδεμένο.
    ​
    ​Σημείωση: Σε παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής, η επιλογή «Απόρριψη » ονομάζεται «Επαναφορά καταστήματος».
    ​


Σχετικό περιεχόμενο

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;