Ha már nem szeretnéd használni a Photoroom for Shopify alkalmazást, leválaszthatod a Shopify-boltodat.
Elérhetőség
A Photoroom és a Shopify összekapcsolását csak a Space rendszergazdája tudja megszüntetni.
Lépések (iOS)
A Photoroom és a Shopify összekapcsolásának megszüntetése:
A kezdő képernyőn válassza a Termékek menüpontot.
Válaszd ki a fogaskerék ikont.
Válassza az „Áruház leválasztása” lehetőséget.
Fontos!Amikor leválasztja a Photoroomot a Shopify-ról:
A Photoroom oldalán található összes Shopify-termékkép eltávolításra kerül
A még nem közzétett frissítések elvesznek
A Photoroom és a Shopify közötti kapcsolat megszűnik
Minden, amit a kapcsolat megszüntetése előtt közzétettek a Shopify-on, továbbra is megmarad a Shopify-on.
Erősítse meg, hogy valóban szeretné-e megszüntetni az üzlet kapcsolódását.
A Photoroom megszünteti a kapcsolatot a Shopify-val.
