Ha már nem szeretnéd használni a Photoroom for Shopify szolgáltatást, leválaszthatod a Shopify-boltodat.
Elérhetőség
A Photoroom és a Shopify kapcsolatát csak a tér rendszergazdája tudja megszüntetni.
Lépések (iOS)
A Photoroom és a Shopify kapcsolatának megszüntetéséhez:
A kezdő képernyőn válaszd a Termékek menüpontot.
Válaszd ki a fogaskerék ikont.
Válassza az „Áruház leválasztása” lehetőséget.
Fontos!Amikor leválasztja a Photoroomot a Shopify-ról:
A Photoroom oldalán található összes Shopify-termékkép eltávolításra kerül
A még nem közzétett frissítések elvesznek
A Photoroom és a Shopify közötti kapcsolat megszűnik
Minden, amit a kapcsolat megszüntetése előtt közzétett a Shopify-on, továbbra is megmarad a Shopify-on.
Erősítse meg, hogy valóban le szeretné választani az üzletét.
A Photoroom megszünteti a kapcsolatot a Shopify-val.
