Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy az importálással, közzététellel vagy szinkronizálással kapcsolatos problémák megoldása érdekében vissza kell állítanod a Shopify-boltodat a Photoroomban. A visszaállítás például a következő esetekben segíthet:
A már nem kívánt szerkesztések eltávolítása
A Shopify-ban végzett frissítések importálása
A Shopify-ban hozzáadott termékek importálása
A Shopify-ban törölt termékek frissítéseinek eltávolítása a Photoroomban.
Mielőtt elkezdené
A „Módosítások elvetése” funkció csak akkor érhető el, ha vannak még nem közzétett módosítások. Ha nincsenek még nem közzétett módosítások, nyisson meg egy terméket a szerkesztőben, és végezzen el egy kisebb módosítást.
Amikor visszatér a Termékkatalógusba, a Photoroomban láthatóvá válik, hogy van egy még nem közzétett módosítás. Ekkor már kiválaszthatja a „Módosítások elvetése” lehetőséget.
Lépések (Android)
Ha Androidon szeretné visszaállítani a Shopify-áruházát, használja a „Módosítások elvetése” opciót a teljes Termékkatalógusra vonatkozóan. Ez ugyanazt a hatást eredményezi, mint egy visszaállítás.
Fontos: A bolt visszaállításához a „Termékkatalógus” menüpontban található „Változtatások elvetése” opciót kell használnia. Ne használja azt a másik „Változtatások elvetése” opciót, amely az egyes termékek szerkesztésekor érhető el, mivel az nem érinti a teljes boltot.
Válassza ki a Shopify-áruházához kapcsolódó teret.
Válassza a „Termékek” menüpontot a termékkatalógus megnyitásához.
Válaszd ki a fogaskerék ikont a „Termék” menü megnyitásához.
Válaszd a „Változtatások elvetése” lehetőséget.
Ha a „Változtatások elvetése” opció szürkén jelenik meg:Nincsenek közzé nem tett módosításai
Lehet, hogy az üzleted nincs csatlakoztatva (keresd a „A Shopify nincs csatlakoztatva” feliratot vagy a „Csatlakozás az üzlethez” gombot). Lásd: A Shopify-kapcsolat hibaelhárítása.
Válassza a „Visszavonás” lehetőséget, hogy megerősítse: vissza szeretné állítani az áruházat.
A Photoroom elveti az összes helyi, még nem közzétett szerkesztést, és újra szinkronizálja a termékeket a Shopify-áruházaddal. Ezt a műveletet nem lehet visszavonni. A Shopify-áruházadban semmi sem változik, és az áruházad továbbra is csatlakoztatva marad.
Megjegyzés: Az alkalmazás régebbi verzióiban az „Elvetés ” gomb neve „Bolt visszaállítása”.
