Ugrás a fő tartalomra

Fizetett előfizetésének visszaállítása

Írta: Matt Rouif

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a Photoroom alkalmazás nem ismeri fel az előfizetés frissítését. Ha ez történik, előfordulhat, hogy nem tudsz hozzáférni az előfizetésedhez tartozó magasabb AI-kreditekhez, nagyobb exportkorlátokhoz és további funkciókhoz. A probléma megoldásának egyik általános módja az előfizetés visszaállítása.

Az előfizetés visszaállításához tudnia kell, hogy az App Store-on, a Play Store-on vagy a Photoroom webalkalmazáson keresztül fizetett-e elő.


Apple App Store

Az App Store-ban vásárolt előfizetés visszaállításához:

(A videó a Photoroom iPhone-on való használatát mutatja be)

  1. Győződjön meg arról, hogy Apple-eszközén ugyanaz az Apple-fiók van beállítva, amelyet a Photoroom-előfizetés megvásárlásához használt.

  2. Az Apple-eszközén válassza a Beállítások menüpontot, majd a nevét, végül az Előfizetések menüpontot.
    ​
    Vagy próbálja meg a következő linket:

    Ha a Photoroom előfizetést az Apple-fiókodból fizetted ki, akkor az aktív előfizetésnek meg kell jelennie.
    ​
    ​

    Photoroom subscription shown in Subscriptions on Apple device.


    Ha nem lát aktív előfizetést, próbálja meg követni az Androidra vagy a webalkalmazásra vonatkozó utasításokat. Lehet, hogy a fizetést onnan hajtotta végre.
    ​

  3. Indítsa el a Photoroom alkalmazást ugyanazon az eszközön.

  4. Jelentkezzen be a Photoroom-fiókjába.

  5. Válaszd ki azt a teret, amelyhez az előfizetés tartozik.

  6. Válaszd ki a tér címkéjét, például a „Get Pro ” címkét .
    ​
    ​

    Close up of plan label at top of screen.


    ​

  7. Válassza ki a „Segítségre van szüksége, vagy már megvásárolta?” linket. Ez az oldal alján található.
    ​
    ​

    Close up of need help link at bottom of screen.


    ​

  8. Válassza a „Már fizetett?” lehetőséget.

A Photoroom ellenőrzi, hogy van-e fizetett előfizetés az eszközén lévő App Store-fiókban:


Google Play Store

A Google Play Store-ban vásárolt előfizetés visszaállításához:

  1. Győződjön meg arról, hogy Android-eszközén ugyanaz a Google-fiók van beállítva, amelyet a Photoroom-előfizetés megvásárlásához használt.

  2. Android-eszközén:

    1. Nyisd meg a Beállítások alkalmazást.

    2. Válaszd a Google lehetőséget.

    3. Válaszd a Google-fiók kezelése lehetőséget.

    4. Válassza a Fizetések és előfizetések menüpontot.

    5. Válassza az Előfizetések lehetőséget.
      ​
      Ha a Photoroom szolgáltatást a Play Áruházból fizette ki, akkor egy aktív előfizetésnek kell megjelenni.
      ​

      Ha nem lát aktív előfizetést, próbálja meg követni az App Store-ra vagy a webalkalmazásra vonatkozó utasításokat. Lehet, hogy a fizetést inkább onnan hajtotta végre.
      ​

  3. Indítsd el a Photoroom alkalmazást ugyanazon az eszközön, és jelentkezz be.

  4. Válaszd ki azt a teret, amelyhez az előfizetés tartozik.

  5. Válaszd ki a fiókod címkéjét, például a „Get Pro ” címkét .
    ​

  6. Válassza ki a „Vásárlás visszaállítása” linket. Ez az oldal alján található.
    ​

    Close up of plan label at top of screen.


    ​​Megjegyzés: Ha a „Segítségre van szüksége?” vagy a „Már megvásárolta?” linket látja, válassza inkább azt.
    ​

A Photoroom ellenőrzi, hogy van-e fizetett előfizetés a készülékén lévő Play Store-fiókban:

  • Ha a Photoroom előfizetést talál, visszaállítja és helyreállítja a fiókját. Mostantól használhatja azokat a funkciókat, amelyekért fizetett. Ha továbbra sem tud hozzáférni, indítsa újra a Photoroom alkalmazást, és jelentkezzen be. Ha az újraindítás után sem tud hozzáférni, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
    ​

  • Ha a Photoroom nem találja az előfizetésedet, kérjük, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
    ​


Webalkalmazás

A Photoroom visszaállítása nem vonatkozik a webalkalmazásra. Ehelyett ellenőrizd, hogy az előfizetésed aktív-e.

  1. Válassza ki a „Space” menüt, majd a „Your profile” menüpontot.
    ​

    space menu is selected. The Your Profile option is highlighted.


    ​

  2. Válassza a „Számlázás” menüpontot, és győződjön meg arról, hogy az adott Space-hez aktív előfizetés tartozik.
    ​

    Your billing is selected. The Space subscriptions are shown in a list in the main area of the screen.


    ​
    Ha nincs előfizetés, ellenőrizze, hogy az előfizetése esetleg egy másik Space-hez van-e társítva. Lehet, hogy a rossz Space-t frissítette.
    ​

    Ha előfizető, de nem tud hozzáférni az előfizetéshez tartozó funkciókhoz, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.


Választ kapott a kérdésére?