Gå til hovedinnhold

Fjern Shopify-butikken din fra Photoroom (iOS)

C
Skrevet av Craig Wright

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke Photoroom for Shopify, kan du koble fra Shopify-butikken din.
​


Tilgjengelighet

Kun en administrator for Space kan koble fra Photoroom og Shopify.


Fremgangsmåte (iOS)

Slik kobler du fra Photoroom og Shopify:

  1. Velg Produkter fra startskjermen.

  2. Velg tannhjulikonet.
    ​

    Cog icon is highlighted on the iOS Shopify Products catalog screen.


    ​

  3. Velg «Koble fra butikk».
    ​
    ​​Viktig!

    Når du kobler Photoroom fra Shopify:

    • Fjernes alle Shopify-produktbilder på Photoroom-siden

    • Eventuelle upubliserte oppdateringer går tapt

    • Koblingen mellom Photoroom og Shopify fjernes

    • Alt som ble publisert på Shopify før frakoblingen, vil fortsatt finnes på Shopify.
      ​

  4. Bekreft at du ønsker å koble fra butikken din.

Photoroom kobles fra Shopify.


Relatert innhold

Svarte dette på spørsmålet?