Du kan bruke Photoroom til å slette bilder fra en Shopify-produktoppføring. Dette kan være nyttig når du har gamle bilder du ikke lenger trenger, eller når bilder ved en feiltakelse har blitt publisert på Shopify.
Merk: Du kan slette et bilde i Photoroom, men du kan ikke slette et produkt. For å slette et helt produkt må du logge inn på Shopify og slette produktet der.
Tilgjengelighet
Photoroom for Shopify må være koblet til Shopify-butikken din
Publisering til Shopify krever et Max- eller Ultra-abonnement.
Fremgangsmåte (iOS)
Slik sletter du bilder:
Trykk og hold på bildet du vil fjerne, og velg deretter Slett.
