Gå til hovedinnhold

Tilbakestill Shopify-butikken din (Android)

C
Skrevet av Craig Wright

I enkelte situasjoner kan det hende du må tilbakestille Shopify-butikken din i Photoroom for å løse et problem med import, publisering eller synkronisering. En tilbakestilling kan for eksempel hjelpe med:

  • Fjerne endringer du ikke lenger ønsker

  • Å importere oppdateringer som er gjort i Shopify

  • Å importere produkter som er lagt til i Shopify

  • Fjerne oppdateringer i Photoroom for produkter som er slettet i Shopify.


Før du begynner

Funksjonen«Fjern endringer » er kun tilgjengelig hvis det finnes upubliserte endringer. Hvis du ikke har upubliserte endringer, åpner du et produkt i redigeringsverktøyet og gjør en mindre endring.

Når du går tilbake til produktkatalogen, bør Photoroom vise at det finnes en upublisert endring. Du vil nå kunne velge «Fjern endringer».


Fremgangsmåte (Android)

For å tilbakestille Shopify-butikken din på Android, bruk alternativet «Fjern endringer » for hele produktkatalogen. Dette har samme effekt som en tilbakestilling.

Viktig: For å tilbakestille butikken må du bruke alternativet «Fjern endringer» for produktkatalogen. Ikke bruk det andre alternativet «Fjern endringer», som er tilgjengelig når du redigerer et enkelt produkt, da dette ikke påvirker hele butikken.

  1. Velg området som er koblet til Shopify-butikken din.

  2. Velg «Produkter» for å åpne produktkatalogen.

  3. Velg tannhjulikonet for å åpne Produkt-menyen.

  4. Velg «Forkast endringer».
    ​
    Hvis «Forkast endringer » er nedtonet:

    • Har du ingen upubliserte endringer

    • Butikken din kan være frakoblet (se etter banneret «Shopify er frakoblet» eller knappen «Koble til butikk »). Se Feilsøking av Shopify-tilkoblingen.
      ​

  5. Velg «Forkast» for å bekrefte at du vil tilbakestille butikken.
    Photoroom vil forkaste alle lokale, upubliserte endringer og synkronisere på nytt med produktene i Shopify-butikken din. Dette kan ikke angres. Ingenting endres i Shopify-butikken din, og butikken din forblir tilkoblet.
    ​
    ​Merk: I eldre versjoner av appen heter «Discard » «Reset store».
    ​


Relatert innhold

Svarte dette på spørsmålet?