Noen ganger kan det hende at du har oppdateringer du ønsker å avbryte før de blir publisert. Du kan for eksempel ønske å avbryte oppdateringer fordi:
Oppdateringene passer ikke lenger for butikken din
Photoroom og Shopify klarte ikke å synkronisere riktig
Det er et problem med publiseringen på grunn av upubliserte endringer, noe som kan skje hvis produktet ikke lenger finnes i Shopify.
For å avbryte oppdateringene bruker du alternativet «Forkast endringer », som er tilgjengelig fra produktets kontekstmeny.
Tilgjengelighet
Alle plattformer.
Fremgangsmåte (iOS)
Slik bruker du «Forkast endringer » for å avbryte upubliserte oppdateringer:
Fra start skjermen velger du området som er koblet til Shopify-butikken din.
Velg «Produkter».
Velg produktet som har oppdateringer du vil avbryte.
Velg hurtigmenyen ( ... ) øverst.
Velg «Vil du forkaste endringene?».
Bekreft at du vil forkaste endringene.
Photoroom fjerner endringene. Det skal nå ikke være noen oppdateringer tilgjengelige for produktet.
Relatert innhold
