Gå til hovedinnhold

Gjenopprett ditt betalte abonnement

Skrevet av Matt Rouif

I noen tilfeller gjenkjenner ikke Photoroom-appen oppgraderinger av abonnementet. Hvis dette skjer, kan det hende at du ikke får tilgang til de økte AI-kredittene, de høyere eksportgrensene og de ekstra funksjonene i abonnementet ditt. En vanlig måte å løse dette problemet på er å gjenopprette abonnementet ditt.

For å gjenopprette abonnementet må du vite om du abonnerte via App Store, Play Store eller fra Photoroom-nettappen.


Apple App Store

Slik gjenoppretter du et abonnement du har kjøpt i App Store:

(Videoen viser Photoroom på iPhone)

  1. Sørg for at Apple-enheten din er konfigurert til å bruke den samme Apple-kontoen som du brukte til å kjøpe Photoroom-abonnementet.

  2. På Apple-enheten din velger du Innstillinger, deretter navnet ditt og så Abonnementer.
    ​
    Alternativt kan du prøve følgende lenke:

    Hvis du har betalt for Photoroom via Apple-kontoen din, bør du se et aktivt abonnement.
    ​
    ​

    Photoroom subscription shown in Subscriptions on Apple device.


    Hvis du ikke ser et aktivt abonnement, kan du prøve å følge instruksjonene for Android eller nettappen. Det kan hende at du har betalt via disse i stedet.
    ​

  3. Start Photoroom-appen på samme enhet.

  4. Logg inn på Photoroom-kontoen din.

  5. Velg det rommet som skal ha abonnementet.

  6. Velg etiketten for rommet, for eksempel «Get Pro»-etiketten .
    ​
    ​

    Close up of plan label at top of screen.


    ​

  7. Velg lenken «Trenger du hjelp eller har du allerede kjøpt? ». Den vises nederst.
    ​
    ​

    Close up of need help link at bottom of screen.


    ​

  8. Velg «Allerede betalt?».

Photoroom vil sjekke om App Store-kontoen på enheten din har et betalt abonnement:

  • Hvis Photoroom finner et abonnement, tilbakestilles og gjenopprettes kontoen din. Du bør nå kunne bruke funksjonene du har betalt for. Hvis du fremdeles ikke har tilgang, må du starte Photoroom-appen på nytt og logge inn. Hvis du ikke har tilgang etter omstart, må du kontakte kundestøtte.
    ​

  • Hvis Photoroom ikke finner abonnementet ditt, må du kontakte kundestøtte.


Google Play Store

Slik gjenoppretter du et abonnement du har kjøpt i Google Play Store:

  1. Sørg for at Android-enheten din er konfigurert til å bruke den samme Google-kontoen som du brukte til å kjøpe Photoroom-abonnementet.

  2. På Android-enheten din:

    1. Åpne Innstillinger-appen.

    2. Velg Google.

    3. Velg Administrer Google-kontoen din.

    4. Velg Betalinger og abonnementer.

    5. Velg Abonnementer.
      ​
      Hvis du har betalt for Photoroom via Play Store, bør du se et aktivt abonnement.
      ​

      Hvis du ikke ser et aktivt abonnement, kan du prøve å følge instruksjonene for App Store eller nettappen. Det kan hende at du har betalt der i stedet.
      ​

  3. Start Photoroom-appen på samme enhet og logg inn.

  4. Velg det rommet som skal ha abonnementet.

  5. Velg etiketten for kontoen din, for eksempel «Get Pro»-etiketten .
    ​

  6. Velg lenken «Gjenopprett kjøp ». Den vises nederst.
    ​

    Close up of plan label at top of screen.


    ​​Merk: Hvis du ser en lenke med teksten «Trenger du hjelp?» eller «Har du allerede kjøpt?» , velger du den i stedet.
    ​

Photoroom vil sjekke om Play Store-kontoen på enheten din har et betalt abonnement:

  • Hvis Photoroom finner et abonnement, tilbakestilles og gjenopprettes kontoen din. Du bør nå kunne bruke funksjonene du har betalt for. Hvis du fremdeles ikke har tilgang, må du starte Photoroom-appen på nytt og logge inn. Hvis du ikke har tilgang etter omstart, må du kontakte kundestøtte.
    ​

  • Hvis Photoroom ikke finner abonnementet ditt, må du kontakte kundestøtte.
    ​


Nettapp

Gjenoppretting av Photoroom gjelder ikke for nettappen. I stedet bør du sjekke at abonnementet ditt er aktivt.

  1. Velg «Space»-menyen og deretter «Din profil».
    ​

    space menu is selected. The Your Profile option is highlighted.


    ​

  2. Velg «Fakturering» og sjekk at det finnes et aktivt abonnement for det aktuelle rommet.
    ​

    Your billing is selected. The Space subscriptions are shown in a list in the main area of the screen.


    ​
    Hvis det ikke finnes noe abonnement, må du sjekke om abonnementet ditt er knyttet til et annet Space. Det kan hende at du har oppgradert feil Space.
    ​

    Hvis du har et abonnement, men ikke får tilgang til abonnementsfunksjonene, kan du kontakte kundestøtte.


Svarte dette på spørsmålet?