Naar de hoofdinhoud

Een sjabloon naar een andere teamwerkruimte verplaatsen

C
Geschreven door Craig Wright

Op de Web App-versie van Photoroom kunt u een aangepaste sjabloon van de ene werkruimte naar de andere verplaatsen. Dit kan handig zijn in veel verschillende situaties, zoals:

  • Je hebt per ongeluk een sjabloon aangemaakt in de verkeerde werkruimte

  • U wilt dat een team een sjabloon gebruikt die al in een ander team bestaat

  • Je migreert de sjablonen en ontwerpen naar een nieuwe werkruimte.

Opmerking: U kunt geen sjabloon naar een andere werkruimte verplaatsen op de iPhone, iPad of Android versies van Photoroom. Dit is alleen mogelijk op de Web App.


Op de webapp

Zo verplaatst u een sjabloon van de ene naar de andere werkruimte:

  1. Selecteer de werkruimte die de sjabloon bevat die u wilt verplaatsen.

  2. Selecteer Sjablonen.

  3. Plaats de cursor op de sjabloon die u wilt verplaatsen en selecteer het gestippelde menu (... ).

  4. Selecteer Verplaats naar ander team
    ​


    ​

  5. Selecteer een team in de lijst.
    Photoroom verwijdert de sjabloon uit de huidige werkruimte en verplaatst deze naar de werkruimte die u hebt gekozen.

Was dit een antwoord op uw vraag?