In sommige gevallen kan het nodig zijn om je Shopify-winkel in Photoroom te resetten om een probleem met het importeren, publiceren of synchroniseren op te lossen. Een reset kan bijvoorbeeld helpen bij:
Het verwijderen van bewerkingen die je niet langer wilt
Het importeren van updates die in Shopify zijn aangebracht
Het importeren van producten die in Shopify zijn toegevoegd
Het verwijderen van updates in Photoroom voor producten die in Shopify zijn verwijderd.
Voordat je begint
De optie'Wijzigingen negeren' is alleen beschikbaar als er niet-gepubliceerde wijzigingen zijn. Als je geen niet-gepubliceerde wijzigingen hebt, open dan een product in de editor en breng een kleine wijziging aan.
Wanneer je teruggaat naar de Productcatalogus, zou Photoroom moeten aangeven dat er een niet-gepubliceerde wijziging is. Je kunt nu 'Wijzigingen negeren' selecteren.
Stappen (Android)
Om je Shopify-winkel op Android te resetten, gebruik je de optie 'Wijzigingen negeren' voor de gehele productcatalogus. Dit heeft hetzelfde effect als een reset.
Belangrijk: Voor het resetten van een winkel moet je de optie 'Wijzigingen negeren' voor de productcatalogus gebruiken. Gebruik niet de andere optie 'Wijzigingen negeren', die beschikbaar is wanneer je een afzonderlijk product bewerkt, aangezien deze geen invloed heeft op de gehele winkel.
Selecteer de Space die is gekoppeld aan je Shopify-winkel.
Selecteer 'Producten' om de productcatalogus te openen.
Selecteer het tandwielpictogram om het productmenu te openen.
Selecteer 'Wijzigingen negeren'.
Als 'Wijzigingen negeren' grijs is weergegeven:Dan heb je geen ongepubliceerde wijzigingen
Je winkel is mogelijk niet verbonden (let op de banner 'Shopify is niet verbonden ' of de knop 'Winkel verbinden' ). Zie Problemen met je Shopify-verbinding oplossen.
Selecteer 'Annuleren' om te bevestigen dat je de winkel wilt resetten.
Photoroom verwijdert alle lokale, niet-gepubliceerde bewerkingen en synchroniseert opnieuw met de producten in je Shopify-winkel. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Er verandert niets in je Shopify-winkel en je winkel blijft verbonden.
Opmerking: In oudere versies van de app heet ‘Discard ’ ‘Reset store’.
