Herstel je Pro-abonnement
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u geen toegang krijgt tot uw Pro-functies en uw betalingsgegevens en aanmeldingsgegevens correct zijn, moet u mogelijk uw abonnement herstellen

Selecteer voor instructies de koppeling voor de winkel waar u uw Pro-abonnement hebt gekocht:

Apple App Store

Een Pro-abonnement herstellen dat u in de App Store hebt gekocht:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Zorg ervoor dat uw apparaat is ingesteld om dezelfde App Store-account te gebruiken die u voor de aankoop hebt gebruikt.

2. Log in bij Photoroom op het apparaat. Gebruik hetzelfde e-mailadres als dat van de App Store-account. Mogelijk moet u een nieuwe Photoroom account aanmaken.

3. Selecteer Get Pro.

4. Selecteer de link Hulp nodig? Deze wordt onderaan de pagina met de Pro-abonnementsopties weergegeven.

5. Selecteer Al betaald.

Photoroom controleert of de App Store account op uw apparaat een Pro-abonnement heeft. Als dat het geval is, wordt het abonnement op de Photoroom app hersteld en worden de Pro-functies beschikbaar. U zult zien dat Get Pro verandert in Pro.

Als Get Pro niet in Pro verandert, controleer dan of u op iOS hebt betaald:

1. Selecteer Instellingen op uw iPhone of iPad (in iOS, niet Photoroom).

2. Selecteer uw naam.

3. Selecteer Abonnementen.
    Als Photoroom niet in de lijst voorkomt, lijkt het erop dat u niet hebt betaald voor Photoroom op iOS.
    Als Photoroom wel in de lijst voorkomt, neem dan contact op met Photoroom support voor hulp.

U kunt ook de volgende link proberen:

Google Play Store

Een Pro-abonnement herstellen dat u in de Google Play Store hebt gekocht:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Zorg ervoor dat uw apparaat is ingesteld om dezelfde Google Play Store-account te gebruiken die u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

2. Log in bij Photoroom op het apparaat. Gebruik hetzelfde e-mailadres als dat van de Google Play Store-account. Mogelijk moet u een nieuwe Photoroom-account aanmaken.

3. Selecteer Get Pro.

4. Selecteer de link Hulp nodig? Deze wordt onderaan de pagina met de Pro-abonnementsopties weergegeven.

5. Selecteer Al betaald.

Photoroom controleert of de Play Store account op uw apparaat een Pro-abonnement heeft. Als dat het geval is, wordt het abonnement op de Photoroom app hersteld en worden de Pro-functies beschikbaar. Je zult zien dat Get Pro verandert in Pro.

Als Get Pro niet in Pro verandert, controleer dan of je op Android hebt betaald:

1. Open de app Instellingen.

2. Selecteer Google.

3. Selecteer Uw Google-account beheren.

4. Selecteer bovenaan Betalingen & abonnementen.

5. Selecteer Abonnementen beheren.
    Als Photoroom niet in de lijst voorkomt, lijkt het erop dat u niet hebt betaald voor Photoroom op Android.
    Als Photoroom wel in de lijst voorkomt, neem dan contact op met de ondersteuning van Photoroom voor hulp

Web applicatie

Als u voor Pro hebt betaald en deze op de Web App moet activeren:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer uw profiel avatar in de bovenhoek.

2. Selecteer Uw facturering en controleer of u momenteel geabonneerd bent.

Als u geabonneerd bent, maar geen toegang hebt tot de Pro-functies, neem dan contact op met de klantenservice voor hulp.