Exporteer foto's met een witte achtergrond
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Photoroom kunt u eenvoudig een witte achtergrond op uw afbeeldingen toepassen. Hier geven we een overzicht van de verschillende manieren om dit te doen en geven we links naar de meer gedetailleerde instructies.

Batchmodus

Als u Pro gebruikt, is de eenvoudigste manier om een witte achtergrond toe te passen op meerdere afbeeldingen het gebruik van de batchmodus. Daar kun je een batch (een verzameling afbeeldingen) maken en de witte sjabloon in één keer op alle afbeeldingen toepassen (zie Bewerk meerdere foto's tegelijk in de Batchmodus).

Photoroom batch being edited. The template tab is selected and a callout arrow points to the white template.

Witte sjabloon

Photoroom heeft sjablonen die u kunt toepassen op nieuwe ontwerpen (op iPhone, iPad en Android) en op zowel nieuwe als bestaande ontwerpen op de Web App. De Classics-collectie heeft een witte sjabloon die je kunt gebruiken.

Maak op iPhone, iPad en Android een nieuw ontwerp. Wanneer Photoroom uw afbeelding importeert, selecteert u de witte sjabloon.

Photoroom on iPhone. An image has been imported. The user now has to choose a template for the background. A callout arrow points to the white template.

Als je de afbeelding bewerkt en de sjabloon wilt wijzigen, selecteer je de knop Terug en kies je vervolgens uit de lijst met sjablonen.

An image being edited in Photoroom. A callout arrow points to the back icon in the top corner.

Importeer uw afbeelding in de webapp en selecteer vervolgens de Witte sjabloon in de lijst met sjablonen.

The Web App version of Photoroom. A callout arrow points to the white template in the Templates column.

Zie Uw eerste Photoroom-ontwerp maken voor meer informatie over het kiezen van een sjabloon wanneer u een afbeelding toevoegt.

Witte achtergrondkleur

Je kunt een achtergrondlaag instellen op elke kleur, inclusief wit.

1. Bewerk je ontwerp en selecteer de achtergrondlaag.

2. Selecteer Achtergrond wijzigen (deze stap is alleen van toepassing op iPhone, iPad en Android).

3. Selecteer Kleur (deze stap is alleen van toepassing op iPhone, iPad en Android).

4. Selecteer wit als kleur.

Photoroom on Android. A background is being edited and the color selector is shown. A callout arrow points to the white color.

Zie De kleur van een achtergrond wijzigen voor meer informatie.