Een kader toevoegen aan je ontwerp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De grafische bibliotheek van Photoroom bevat kaders die je aan je ontwerpen kunt toevoegen om ze een professionelere uitstraling te geven. Kaders kunnen een ontwerp evenwichtiger maken en het minder leeg laten lijken.

Op iPhone en iPad

Een kader toevoegen aan een ontwerp op de iPhone of iPad versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op de iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Starten vanaf foto en selecteer vervolgens een foto om te importeren.
    U kunt ook Your Content (Uw inhoud) selecteren en een van uw bestaande ontwerpen kiezen om mee te werken.

2. Deze stap is alleen van toepassing als je een foto hebt geïmporteerd. Selecteer een sjabloon voor de achtergrond van je ontwerp of maak een AI-achtergrond. AI-achtergronden zijn alleen beschikbaar in de plannen Pro en Business.

Photoroom opent uw ontwerp in de editor

3. Selecteer Invoegen.

4. Ga naar de sectie Afbeeldingen en selecteer Kaders.

5. Kies een kader uit de collectie.

Photoroom voegt het kader toe aan je ontwerp als een nieuwe laag.

6. Verplaats het frame in positie en gebruik zo nodig bewegingen om de grootte te wijzigen.

7. [Optioneel] Gebruik de instellingen op de laag Frame om de kleur van het frame te wijzigen en effecten toe te passen zoals schaduwen en reflecties.

8. Selecteer Gereed om de instellingen van de Kaderlaag te sluiten.

9. [Optioneel] Gebruik de andere instellingen van de editor om tekst toe te voegen, andere afbeeldingen toe te voegen, de grootte van het ontwerp aan te passen, AI-achtergronden en schaduwen toe te passen.

10. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportinstellingen om je ontwerp op te slaan en te delen. Zie Een ontwerp exporteren voor meer informatie over de exportinstellingen.

11. Selecteer Gereed.

Op Android

Een kader toevoegen aan een ontwerp op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Starten vanaf foto en selecteer vervolgens een foto om te importeren.
    U kunt ook Uw inhoud selecteren en een van uw bestaande ontwerpen kiezen om mee te werken.

2. Deze stap is alleen van toepassing als je een foto hebt geïmporteerd. Selecteer een sjabloon voor de achtergrond van je ontwerp of maak een AI-achtergrond. AI-achtergronden zijn alleen beschikbaar in de plannen Pro en Business.

Photoroom opent uw ontwerp in de editor

3. Selecteer Invoegen.

4. Ga naar de sectie Afbeeldingen en selecteer Kaders.

5. Kies een kader uit de collectie.

Photoroom voegt het kader toe aan je ontwerp als een nieuwe laag.

6. [Optioneel] Gebruik de instellingen op de laag Frame om de kleur van het frame te wijzigen en effecten toe te passen zoals schaduwen en reflecties.

7. Selecteer Gereed om de instellingen van de kaderlaag te sluiten.

8. [Optioneel] Gebruik de andere instellingen van de editor om tekst toe te voegen, andere afbeeldingen toe te voegen, het formaat van het ontwerp aan te passen, AI-achtergronden en schaduwen toe te passen.

9. Selecteer Exporteren. Gebruik de exportinstellingen om je ontwerp op te slaan en te delen. Zie Een ontwerp exporteren voor meer informatie over de exportinstellingen.

10. Selecteer Gereed.

Op de webapp

Een kader toevoegen aan een ontwerp op de webapp (desktop) versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Meld u aan bij Photoroom op app.photoroom.com.

Tip: Zorg ervoor dat u in de juiste werkruimte werkt. Gebruik de selector bovenaan het linker zijpaneel om een werkruimte te kiezen

2. Gebruik Selecteer een foto om een foto te uploaden naar Photoroom. U kunt ook Ontwerpen selecteren en een van uw bestaande ontwerpen kiezen om mee te werken.

Photoroom opent uw ontwerp in de editor

3. Deze stap is alleen van toepassing als u een foto hebt geïmporteerd. Selecteer een sjabloon voor de achtergrond van je ontwerp of maak een AI-achtergrond. AI-achtergronden zijn alleen beschikbaar in de plannen Pro en Business

4. Selecteer Invoegen.

5. Ga naar de sectie Graphics en selecteer Frames.

6. Kies een kader uit de collectie.

Photoroom voegt het kader toe aan je ontwerp als een nieuwe laag.

7. Gebruik de handgrepen van het frame om het formaat en de positie van het frame aan te passen.

8. [Optioneel] Gebruik de instellingen op de laag Frame om de kleur van het frame te wijzigen en effecten toe te passen zoals schaduwen en reflecties.

Tip: Selecteer de grijze ruimte achter uw ontwerp om de momenteel weergegeven laag te sluiten

9. [Optioneel] Gebruik de andere instellingen van de editor om tekst toe te voegen, andere afbeeldingen toe te voegen, het formaat van het ontwerp aan te passen, AI-achtergronden en schaduwen toe te passen.

10. Selecteer Downloaden. Gebruik de downloadinstellingen om je ontwerp op te slaan in Photoroom en ook om een lokale kopie van het bestand te downloaden. Voor meer informatie over de downloadinstellingen, zie Een ontwerp exporteren