De kleur van een achtergrond wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het veranderen van de achtergrondkleur kan echt helpen om je product of onderwerp beter te laten uitkomen. In Photoroom stel je de achtergrondkleur in op de achtergrondlaag en kun je kiezen uit vooraf ingestelde kleuren of uit een kleurenwiel.

Het is een goed idee om een kleur te kiezen die goed past bij het kleurenpalet van je product.

Selecteer voor instructies de link voor je apparaat:

Op iPhone of iPad

De kleur van een achtergrondlaag wijzigen op iPhone of iPad:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Starten vanaf foto en importeer een nieuwe foto. Kies een sjabloon, zoals de klassieke witte achtergrond. Zie voor meer informatie Uw eerste Photoroom-ontwerp maken.

U kunt ook Uw inhoud selecteren en een van uw bestaande ontwerpen kiezen. Dat kunt u dan bewerken

2. Deze stap verschilt, afhankelijk van of u een nieuw of een bestaand ontwerp bewerkt:

1. Voor nieuwe ontwerpen selecteer je Lagen en vervolgens de Achtergrondlaag.

2. Voor ontwerpen die al zijn opgeslagen, selecteer je Achtergrond wijzigen en vervolgens Kleur.

3. Kies een kleur voor de achtergrond.

Zie Kleurselectoren in Photoroom voor meer informatie over het gebruik van de kleurselectoren.

4. Selecteer X in de bovenhoek van de Kleurinstellingen om de instellingen te sluiten.

5. Selecteer Gereed voor de achtergrondlaag.

6. Selecteer het pictogram Exporteren en gebruik de exportinstellingen om uw ontwerp op te slaan en te delen.

Op Android

De kleur van een achtergrondlaag wijzigen op iPhone of iPad:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Starten vanaf foto en importeer een nieuwe foto. Kies een sjabloon, zoals de klassieke witte achtergrond. Zie voor meer informatie Uw eerste Photoroom-ontwerp maken.

U kunt ook Uw inhoud selecteren en een van uw bestaande ontwerpen kiezen. Dat kunt u dan bewerken

2. Deze stap verschilt, afhankelijk van of u een nieuw of een bestaand ontwerp bewerkt:

1. Voor nieuwe ontwerpen selecteer je Lagen en vervolgens de Achtergrondlaag.

2. Voor ontwerpen die al zijn opgeslagen, selecteer je Achtergrond wijzigen en vervolgens Kleur.

3. Kies een kleur voor de achtergrond.

Zie Kleurselectoren in Photoroom voor meer informatie over het gebruik van de kleurselectoren.

4. Selecteer X in de bovenhoek van de Kleurinstellingen om de instellingen te sluiten.

5. Selecteer Gereed voor de achtergrondlaag.

6. Selecteer het pictogram Exporteren en gebruik de exportinstellingen om uw ontwerp op te slaan en te delen.

Op de webapp

De achtergrondkleur wijzigen op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

(Photoroom weergegeven op Web App)

1. Selecteer op de pagina Maken + Selecteer uit foto en importeer een nieuwe foto. Kies een sjabloon, zoals de klassieke witte achtergrond. Zie voor meer informatie Uw eerste Photoroom-ontwerp maken.

U kunt ook Ontwerpen selecteren en een van uw bestaande ontwerpen kiezen. Dat kunt u dan bewerken

2. Selecteer de laag Achtergrond.

3. Kies een kleur voor de achtergrond. Er zijn verschillende manieren om een kleur te kiezen

1. Kies een van de vooraf ingestelde kleuren. Deze worden weergegeven als selecteerbare cirkels en zijn kleuren die Photoroom heeft gedetecteerd in uw ontwerp

2. Selecteer het +-pictogram om meer kleuren weer te geven waaruit u kunt kiezen

3. Selecteer het kleurenwielpictogram (meerkleurencirkel) om een kleurselector weer te geven. U kunt een tint selecteren in het kleurenpaneel, de schuifbalk gebruiken om de kleur te wijzigen of een kleurwaarde invoeren in de velden onderaan. Selecteer het pijltje omhoog en omlaag om te schakelen tussen de verschillende kleurwaarden, zoals RGB en hex

4. Vouw de achtergrondlaag samen.

5. Selecteer Downloaden om je ontwerp op te slaan en een lokale kopie in de browser te downloaden.