Een ontwerp verwijderen in Photoroom
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hebt u ontwerpen in Photoroom die u niet langer nodig hebt? Dan zult u blij zijn te horen dat u een of meer ontwerpen snel en eenvoudig kunt verwijderen, ongeacht welke versie van Photoroom u gebruikt.

Selecteer voor instructies de koppeling voor uw apparaat:

Op iPhone en iPad

Als u Photoroom op een iPhone of iPad gebruikt, kunt u afzonderlijke afbeeldingen of veel afbeeldingen tegelijk verwijderen.

Een enkele afbeelding verwijderen

Een enkele afbeelding verwijderen:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Blader op de pagina Uw inhoud naar het gedeelte Uw ontwerpen.

3. Selecteer het pictogram met de drie puntjes ( ... ) in de rechterbovenhoek van het ontwerp dat u wilt verwijderen.

4. Selecteer Verwijderen.

Meerdere afbeeldingen tegelijk verwijderen

U kunt meerdere afbeeldingen tegelijk verwijderen:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Blader op de pagina Uw inhoud naar de kop Uw ontwerpen.

3. Tik op de optie Selecteren rechts van de koptekst Uw ontwerpen. Dit activeert de multi-selectiemodus.

4. Selecteer elk ontwerp dat je wilt verwijderen. Wanneer je een ontwerp selecteert, wordt er een vinkje weergegeven in de cirkel in de rechterbovenhoek van het ontwerp.

5. Selecteer het pictogram Verwijderen (prullenbak) in de voettekst onderaan.

6. Selecteer Verwijder creaties om te bevestigen.

Op Android

Als u Photoroom gebruikt op een Android-apparaat, kunt u afzonderlijke afbeeldingen of veel afbeeldingen tegelijk verwijderen.

Een enkele afbeelding verwijderen

Om een enkele afbeelding te verwijderen:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Blader op de pagina Uw inhoud naar het gedeelte Uw ontwerpen.

3. Selecteer het pictogram met de drie puntjes ( ... ) in de rechterbovenhoek van het ontwerp dat u wilt verwijderen.

4. Selecteer de optie Verwijderen .

Meerdere afbeeldingen tegelijk verwijderen

U kunt meerdere afbeeldingen tegelijk verwijderen:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Blader op de pagina Uw inhoud naar de kop Uw ontwerpen.

3. Tik op de optie Selecteren rechts van de koptekst Uw ontwerpen. Dit activeert de multi-selectiemodus.

4. Selecteer elk ontwerp dat je wilt verwijderen. Wanneer je een ontwerp selecteert, wordt er een vinkje weergegeven in de cirkel in de rechterbovenhoek van het ontwerp.

5. Selecteer het pictogram Verwijderen (prullenbak) in de voettekst onderaan.

Op de webapp

Als u Photoroom op de Web App (desktop) gebruikt, kunt u afzonderlijke afbeeldingen of veel afbeeldingen tegelijk verwijderen.

Een enkele afbeelding verwijderen

Een enkele afbeelding verwijderen:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer Ontwerpen op de pagina Maken.

2. Beweeg de cursor over een afbeelding die u wilt verwijderen. Wanneer u met de muis over een afbeelding beweegt, verschijnt er een selectievakje in de linkerbovenhoek.

3. Schakel het selectievakje in om de afbeelding te markeren voor verwijdering. Als je van gedachten verandert, selecteer het dan opnieuw om het vinkje te verwijderen.

4. Selecteer de optie Verwijderen in de banner onderaan

5. Selecteer Definitief verwijderen om te bevestigen.

Opmerking: U kunt ook de cursor over de afbeelding bewegen en het pictogram met de drie puntjes (... ) selecteren. Kies Verwijderen in het menu en selecteer vervolgens Permanent verwijderen om te bevestigen.

Meerdere afbeeldingen tegelijk verwijderen

U kunt meerdere afbeeldingen tegelijk verwijderen:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Ontwerpen.

2. Beweeg de cursor over een afbeelding die u wilt verwijderen. Wanneer u met de muis over een afbeelding beweegt, verschijnt er een selectievakje in de linkerbovenhoek.

3. Schakel het selectievakje in om de afbeelding te markeren voor verwijdering. Als je van gedachten verandert, selecteer het dan opnieuw om het vinkje te verwijderen.

4. Selecteer de optie Verwijderen in de banner onderaan

5. Selecteer Definitief verwijderen om te bevestigen.