Ik kan niet inloggen in Photoroom: Ongeldige dynamische link
Ik kan niet inloggen in Photoroom: Ongeldige dynamische link
Eliot Andres avatar
Geschreven door Eliot Andres
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op iPhone

Na het aanvragen van de link, wanneer u Mail of Gmail via Safari gebruikt, moet u, nadat u lang op de aanmeldingslink hebt gedrukt, het volgende scherm te zien krijgen

U zou de optie "openen in Photoroom" moeten zien. Als u daarop tikt, wordt u doorgestuurd naar de app.

Als de link te oud is, krijgt u mogelijk een foutmelding in Photoroom. Maak u geen zorgen, in dat geval stuurt u gewoon een link opnieuw naar uw e-mailadres.