PhotoRoom Web
Aanmelden bij de Photoroom-webapp
Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Zorg ervoor dat u de laatste versie van de Photoroom-toepassing gebruikt. Dit is meestal een geautomatiseerd proces, maar u kunt handmatig upgraden volgens deze Apple-helppagina of deze Google-helppagina.

2. Gebruik uw favoriete webbrowser. Wij zijn compatibel met alle nieuwste webbrowsers, waaronder Google Chrome, Safari, Microsoft Edge en Mozilla Firefox.

3. Open de pagina https://www.photoroom.com/login/.

U wordt begroet met een inlogscherm.

probeer een van de aanmeldingsmethoden. De eenvoudigste is om uw Photoroom e-mailadres te gebruiken en u via e-mail aan te melden.

Om uw Photoroom-e-mailadres te vinden: open de mobiele toepassing Photoroom, ga naar "👤 Uw inhoud" en klik op "Account".

4. Vul het ingevoerde e-mailadres in uw webbrowser in met het e-mailadres dat u in de mobiele app hebt gevonden (of klik op een van de andere inlogopties die overeenkomen)

5. U zou bijna onmiddellijk een e-mail moeten ontvangen met een link erin

6. Klik op de link in de ontvangen e-mail

7. Nu kunt u uw Photoroom-inhoud op het web bekijken en downloaden.