Maak een teamwerkruimte in Photoroom
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een teamwerkruimte maken zodat je gemakkelijk je inhoud kunt delen met je teamgenoten. Je kunt op elk moment overschakelen van je eigen persoonlijke werkruimte naar je teamwerkruimte.

Om te leren hoe je een teamworkspace maakt, selecteer je de link voor jouw apparaat:

Opmerking: Als je je team vanaf mobiel opwaardeert, is de rest van het team nog steeds beperkt tot de gratis versie (behalve als een teamlid al een Pro-abonnement heeft)

Als je je team opwaardeert vanaf het web, zal de rest van het team Pro zijn en zal elke extra stoel in rekening worden gebracht (behalve de eerste, want die is gratis).

Op iPhone, iPad en Android

De stappen voor het aanmaken van een team zijn vergelijkbaar op iOS en Android.

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer je Persoonlijke ruimte bovenaan en selecteer dan Team toevoegen.

3. Selecteer Een team maken in het pop-upvenster.

4. Voer een naam in voor je team en selecteer Doorgaan.

5. Selecteer Een uitnodigingslink delen.

6. Nu moet je de uitnodigingslink naar je collega's sturen. Ofwel:

1. Kopieer de URL zodat je deze in een e-mail of bericht kunt plakken.

2. Selecteer een e-mailservice om een nieuwe e-mail te maken met de link erin

3. Deel de link met apparaten in de buurt

7. Selecteer Doorgaan en vervolgens Doorgaan naar uw team.

Wanneer u een team aanmaakt, toont Photoroom automatisch uw teamwerkruimte. Om over te schakelen naar een andere werkruimte, selecteert u de pijl naast de naam van de werkruimte en kiest u uit de lijst.

Your Content page is set to show the view for the recently created Team.
By clicking the arrow next to the team name, you can display a menu for switching to other teams or your personal space.

Wanneer een collega de uitnodiging ontvangt die u naar hem/haar hebt gestuurd, kan hij/zij de link volgen en zich bij het team aansluiten

Op de webapp

U kunt de Web App gebruiken om een teamworkspace te maken:

(Video toont Photoroom Web App)

1. Log in op de Web App

2. Selecteer Team aanmaken in de zijbalk.

3. Selecteer Een team maken in het pop-upvenster.

4. Voer een naam in voor uw team.

5. Selecteer Kopiëren om de uitnodigingslink naar het klembord van uw computer te kopiëren. Je moet de uitnodigingslink naar je collega's sturen zodat ze lid kunnen worden van het team.

6. Selecteer Doorgaan en dan Let's Go!

7. Voer een beschrijving in voor je team (optioneel).

8. Selecteer Opslaan.

9. Stuur de gekopieerde uitnodigingslink naar de collega's die je toegang wilt geven tot je teamworkspace.

Wanneer een collega de uitnodiging ontvangt die je naar hen hebt gestuurd, kunnen ze de link volgen en lid worden van het team.