Ik ben van telefoon veranderd, hoe krijg ik nog toegang tot mijn abonnement?
Ik ben van telefoon veranderd, hoe krijg ik nog toegang tot mijn abonnement?
Elise Petrovic avatar
Geschreven door Elise Petrovic
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik ben van telefoon veranderd

⚠️ Het Pro-abonnement is gerelateerd aan de Store waar je de aankoop hebt gedaan, dus je moet op het nieuwe toestel ingelogd zijn op je Apple Store of Google Play Store account.

Op iPhones en iPads zou het moeten helpen om op de knop "Al betaald" te tikken.

Als u van een iPhone naar een Android of omgekeerd bent overgestapt, dan moet u uw abonnement van het eerste apparaat delen met het nieuwe.

Volg de stappen van dit artikel hier.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons Support Team als je nog vragen hebt :)