Alle collectiesAan de slag met PhotoRoom
De bestandsnaam van een ontwerp wijzigen
Jonathan Reed avatar
Geschreven door Jonathan Reed
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Photoroom geeft al uw ontwerpen een bestandsnaam. Standaard is dit meestal Photoroom_ gevolgd door een uniek nummer. Maar u kunt de bestandsnaam wijzigen in iets meer beschrijvend als u dat verkiest.

Op iPhone en iPad

Een bestand hernoemen op een iPhone of iPad:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

Als u de bestandsnaam van een nieuw ontwerp wilt instellen, maak dan een nieuw ontwerp en bewerk het zodat Photoroom het opslaat in Uw inhoud

2. Selecteer op de pagina Uw inhoud het ontwerp dat u wilt hernoemen.

3. Selecteer het pictogram Exporteren.

4. Selecteer Opties naast de bestaande bestandsnaam.

5. Wijzig de bestandsnaam.

6. Selecteer Gereed.

Op Android

Een bestand hernoemen op een Android-toestel:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Op de pagina Maken selecteert u Uw inhoud.

Als u de bestandsnaam van een nieuw ontwerp wilt instellen, maakt u een nieuw ontwerp en bewerkt u het zodat Photoroom het opslaat in Uw inhoud

2. Selecteer op de pagina Uw inhoud het ontwerp dat u wilt hernoemen.

3. Selecteer het pictogram Exporteren.

4. Selecteer Opties naast de bestaande bestandsnaam.

5. Selecteer het potloodpictogram naast de bestaande bestandsnaam.

6. Wijzig de bestandsnaam.

7. Selecteer Gereed.

Op de webapp

Een bestand hernoemen op de Photoroom Web App:

(Video toont Photoroom Web App)

1. Log in bij Photoroom op app.photoroom.com.

2. Selecteer Ontwerpen.

3. Selecteer het ontwerp dat u wilt hernoemen

4. Selecteer Downloaden.

5. Voer de nieuwe bestandsnaam in en kies het bestandsformaat.

6. Selecteer Downloaden om uw ontwerp op te slaan in Photoroom en een lokale kopie te downloaden in de browser. De lokale kopie heeft de bestandsnaam die u in de vorige stap hebt ingevoerd.