Alle collectiesGratis functies en hulpmiddelenUitsnede
Ondersteund uitknippen op mobiele apparaten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de functie Knippen met assistentie van Photoroom kunt u delen van een afbeelding eenvoudiger verwijderen. Als u bijvoorbeeld een afbeelding hebt met appels en sinaasappels op een tafel, kunt u Knippen met assistentie gebruiken om de appels te verwijderen.

Als je een fout maakt, kun je Assisted Cutout ook gebruiken om delen te herstellen die je per ongeluk hebt verwijderd.

In de volgende paragrafen wordt uitgelegd hoe je Assisted Cutout gebruikt op Android-apparaten. Maar de stappen zijn vergelijkbaar voor iPhone en iPad.

Ondersteund uitsnijden op een nieuwe afbeelding

Wanneer u een afbeelding toevoegt, verwijdert Photoroom automatisch de achtergrond. U kunt Uitknippen met assistentie gebruiken om volledige voorgrondobjecten of delen van voorgrondobjecten te verwijderen.

Assisted Cutout gebruikt op een nieuwe afbeelding (Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Starten vanaf foto.

2. Kies een foto van uw telefoon of galerie of selecteer Camera om een nieuwe foto te maken.
    Photoroom importeert de foto en verwijdert de achtergrond automatisch.

3. Selecteer Uitsnede

Photoroom app. Image has been uploaded and Photoroom has removed the background automatically. There are options for Edit cutout, Confirm, and Choose another photo.
  4. Kies welke delen u wel of niet wilt opnemen in de afbeelding

1. Selecteer Wissen en "schilder" vervolgens een rode stip of lijn om dat deel van de afbeelding te verwijderen.

2. Selecteer Herstellen en "schilder" vervolgens een groene stip of lijn om dat deel van de afbeelding te herstellen

Opmerking: Intern verdeelt Photoroom uw afbeelding in groepen van gerelateerde pixels. Wanneer u op een afbeelding "schildert", selecteert u de groep(en) die zich dicht bij de "verf" bevinden.

Photoroom app. An image is being edited in the Assisted Cutout mode. Parts of the image have red dots painted on them and other parts have a green line.
  5. Selecteer Gereed.
    Photoroom voegt de geselecteerde delen toe aan de afbeelding of verwijdert ze

Photoroom app showing an image that has had some parts hidden.
  6. Kies een sjabloon op de pagina Maken.

7. Bewerk het ontwerp, wijzig bijvoorbeeld de achtergrondafbeelding of -kleur.

8. Selecteer Gereed en vervolgens het pictogram Terug < om terug te keren naar de pagina Maken .

U kunt uw ontwerp openen via Uw inhoud.

Ondersteund uitsnijden gebruiken op een bestaand ontwerp

Assisted Cutoutgebruiken op een ontwerp dat je al hebt gemaakt:

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer het ontwerp dat je wilt bewerken.

3. Selecteer een object op de afbeelding en selecteer vervolgens Knipsel bewerken

Photoroom app showing a design. A foreground object is selected and there is an Edit Cutout option.
  4. Kies welke delen u wel of niet wilt opnemen in de afbeelding

1. Selecteer Wissen en "schilder" vervolgens een rode stip of lijn om dat deel van de afbeelding te verwijderen.

2. Selecteer Herstellen en "schilder" vervolgens een groene stip of lijn om dat deel van de afbeelding te herstellen

Opmerking: Intern verdeelt Photoroom uw afbeelding in groepen van gerelateerde pixels. Wanneer u op een afbeelding "schildert", selecteert u de groep(en) die zich dicht bij de "verf" bevinden.

Photoroom app. An image is shown and some parts have a green line through them. Other parts have a red line.
  5. Selecteer Gereed en vervolgens het pictogram Terug < om terug te keren naar de pagina Maken .

U kunt uw ontwerp openen vanuit Uw inhoud.