Maak uw eerste Photoroom-ontwerp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als Photoroom nieuw voor u is, dan is dit artikel echt iets voor u. Hier leiden we u door de basisbeginselen van het maken van uw eerste Photoroom-ontwerp, inclusief het uploaden van een afbeelding en het verwijderen van de achtergrond.

Klaar om te beginnen? Selecteer de pijl naast het type apparaat dat u gebruikt:

handleiding voor iPhone en iPad

Om uw eerste Photoroom-ontwerp te maken, importeert u een afbeelding, verwijdert u de achtergrond, kiest u een sjabloon en slaat u uw ontwerp op in de galerij van uw telefoon.

1. Selecteer Start op de pagina Maken.

2. Ofwel:

1. Maak een nieuwe foto(Camera)

2. Kies een foto uit je galerij(Camera roll)

3. Kies een foto uit een map (Bestanden)

4. Plak een foto vanaf uw klembord.

Wanneer u een afbeelding kiest, verwijdert Photoroom automatisch de achtergrond

3. Kies een sjabloon

Photoroom app on iPhone. The Create page is shown with a gallery of templates to choose from.

Een sjabloon voegt een achtergrond toe aan je afbeelding. U kunt kiezen uit vele categorieën, waaronder sjablonen voor sociale media, online winkels, profielen en meer.

Wanneer u een sjabloon kiest, geeft Photoroom uw ontwerp weer in de editor.

Photoroom app on iPhone. The edit page is shown. It contains a photo, options to insert another image, text, or to resize the image. There are also settings for editing the foreground object and the background.

Hier kun je andere afbeeldingen en tekst aan je ontwerp toevoegen en het uiterlijk ervan wijzigen. We zullen de editorfuncties in andere tutorials en artikelen behandelen

4. Selecteer het pictogram Delen om de pagina Exporteren weer te geven

Photoroom app header on iPhone. A callout arrow points to the share icon on the far right of the header. It is a purple icon with a white share symbol.
    Photoroom app on iPhone. The export page is shown. It shows an image, a message that the image is saved in personal space, and options for saving elsewhere and sharing.

Op de pagina Exporteren kun je je ontwerp opslaan op andere locaties. U kunt het ook delen met andere apparaten en diensten, zoals uw sociale media-accounts.

Merk op dat uw ontwerp is"Auto opgeslagen in Persoonlijke ruimte". Dit betekent dat Photoroom uw ontwerp al heeft opgeslagen in Uw inhoud.

5. Selecteer Afbeelding opslaan om uw ontwerp op te slaan in de fotogalerij van uw telefoon.

6. Selecteer Gereed.

Goed gedaan! U hebt uw eerste Photoroom-ontwerp gemaakt. U kunt het openen in het gedeelte Uw ontwerpen op de pagina Uw inhoud.

Maar u kunt nog veel meer doen, zoals uw ontwerp bewerken. Blader door onze kennisbankartikelen voor hulp en tips.

Android-handleiding

Om je eerste Photoroom-ontwerp te maken, importeer je een afbeelding, verwijder je de achtergrond, kies je een sjabloon en sla je je ontwerp op in de galerij van je telefoon.

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Starten vanaf foto.

2. Ofwel:

1. Maak een nieuwe foto(Camera)

2. Kies een foto uit een map of galerie(Galerij)

3. Kies een foto uit een map(Bestanden)

Wanneer u een afbeelding kiest, verwijdert Photoroom automatisch de achtergrond

3. Kies een sjabloon.

Een sjabloon voegt een achtergrond toe aan uw afbeelding. Er zijn veel categorieën om uit te kiezen, waaronder sjablonen voor sociale media, online winkels, profielen en meer.

4. Selecteer het pictogram Delen om de pagina Exporteren weer te geven

Op de pagina Exporteren kun je je ontwerp opslaan op andere locaties. Je kunt het ook delen met andere apparaten en diensten, zoals je accounts voor sociale media

Uw ontwerp is"Automatisch opgeslagen in Persoonlijke ruimte". Dit betekent dat Photoroom uw ontwerp al heeft opgeslagen in Uw inhoud.

5. Selecteer Opslaan in galerie om uw ontwerp op te slaan in de fotogalerie van uw telefoon.

6. Selecteer Gereed.

Goed gedaan! U hebt uw eerste Photoroom-ontwerp gemaakt. U kunt het openen in het gedeelte Uw ontwerpen op de pagina Uw inhoud.

Maar u kunt nog veel meer doen, zoals uw ontwerp bewerken. Blader door onze kennisbankartikelen voor hulp en tips.

Webapp-handleiding

Om uw eerste Photoroom-ontwerp te maken, importeert u een afbeelding, verwijdert u de achtergrond, kiest u een sjabloon en slaat u uw ontwerp op in de galerij van uw telefoon.

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Selecteer een foto.

2. Kies een fotobestand.

Photoroom uploadt uw afbeelding en verwijdert de achtergrond automatisch

3. Kies een sjabloon.

Een sjabloon voegt een achtergrond toe aan uw afbeelding. U kunt kiezen uit vele categorieën, waaronder sjablonen voor sociale media, online winkels, profielen en meer.

4. Selecteer de knop Downloaden om je ontwerp te downloaden. Je kunt het afbeeldingsbestand overal vinden waar je browser is ingesteld om gedownloade bestanden op te slaan.

5. Selecteer Terug.

6. Selecteer Ontwerpen in het gedeelte Uw inhoud. Daar kun je je ontwerp bekijken en indien nodig bewerken.

Goed gedaan! U hebt uw eerste Photoroom-ontwerp gemaakt.

Maar u kunt nog veel meer doen, zoals uw ontwerp bewerken. Blader door onze kennisbankartikelen voor hulp en tips.