Voeg een favoriet logo toe aan alle nieuwe ontwerpen (iOS)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om tijd te besparen kun je een standaardlogo instellen dat Photoroom automatisch aan elk nieuw ontwerp toevoegt. Deze functie is alleen beschikbaar op het Pro-abonnement voor iPhone en iPad.

Tip: Op Android kunt u een logo-afbeelding toevoegen als favoriete afbeelding en deze vervolgens toepassen op alle afbeeldingen in een batch (alleen Pro-abonnement). Zie Een favoriet item toevoegen aan een batch afbeeldingen voor meer informatie.

Zo voegt u automatisch een logo toe aan nieuwe afbeeldingen:

(Video toont Photoroom op iPhone).

1. Selecteer Uw inhoud en kies een ontwerp.

2. Selecteer Invoegen en kies een logo-afbeelding.

3. Pas de grootte van de logo-afbeelding aan en verplaats deze naar de gewenste positie op het ontwerp. Wanneer Photoroom het logo automatisch toevoegt, wordt dezelfde positie gebruikt die u hier hebt ingesteld

A Photoroom design being edited. It is a product photo of a mug and a logo has been added to the bottom corner of the image.

Logo toegevoegd aan ontwerp (iPhone)

4. Selecteer het logo-object.

5. Selecteer de ster naast het logo-object om het toe te voegen aan uw favorieten

A Graphics object is being edited in Photoroom. Next to the name of the Graphics settings, there is a star. It is selected (filled color, purple) to show that the graphic has been added to the favorites.

Logo toegevoegd aan favorieten (iPhone)

6. Selecteer terug.

7. Selecteer Uw inhoud en selecteer vervolgens Favoriete objecten & merkkit.

8. Selecteer Standaardlogo en kies uw logo-afbeelding.

9. Schakel Automatisch toevoegen uit en vervolgens weer in.

The Favorite Assets page. It has a section for Logo settings. The Default Logo is set to a logo image. The Add Automatically option is on.
  10. Selecteer het pictogram Terug om te voltooien.

Als u nu een nieuw ontwerp maakt, voegt Photoroom automatisch het logo toe.

Tip: Als u van gedachten verandert, gaat u terug naar uw Favoriete onderdelen & Merkenset en schakelt u Automatisch toevoegen uit. Photoroom zal stoppen met het toevoegen van het logo aan uw ontwerpen.