Een favoriet item herstellen dat is verwijderd
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je per ongeluk een favoriet onderdeel hebt verwijderd, helpen de volgende stappen je om het snel te herstellen. Maar het herstel is alleen mogelijk als de favoriet op een ontwerp staat dat je kunt openen in Uw inhoud.

Opmerking: de functie Favoriete onderdelen & merkkit is alleen beschikbaar op iPhone, iPad en Android.

De volgende stappen zijn van toepassing op zowel iOS als Android:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer een ontwerp dat de afbeelding of tekst bevat die u wilt terugzetten bij uw favorieten.

3. Selecteer de afbeelding of tekst die u wilt herstellen.

4. Selecteer het sterpictogram in de instellingen. Photoroom voegt de afbeelding toe aan uw favorieten.

Settings for an object. An arrow points to the star next to the name of the settings. This is the star for adding an object to your favorites.