Inhoud opslaan in een teamwerkruimte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een manier om je inhoud te delen met teamgenoten is door het op te slaan in een teamwerkruimte. Je kunt dit alleen doen als je lid bent van dat team.

Inhoud opslaan in een andere werkruimte is momenteel alleen beschikbaar op iPhone, iPad en Android.

Opmerking: Een andere manier om inhoud te delen is door deze te verplaatsen van de ene werkruimte naar de andere.

Op iPhone, iPad en Android

De stappen voor het opslaan in een andere werkruimte zijn vergelijkbaar op iOS- en Android-toestellen:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer Uw inhoud en zorg ervoor dat u zich in de werkruimte bevindt die de inhoud bevat die u wilt delen. Meestal is dit je persoonlijke ruimte.

Om over te schakelen naar een andere werkruimte, selecteer je de pijl naast de naam van de werkruimte en selecteer je vervolgens een werkruimte in de lijst

2. Selecteer de sjabloon of het ontwerp dat je wilt delen met je team.

3. Selecteer het pictogram Delen in de bovenhoek.

4. Selecteer de link Persoonlijke ruimte.

5. Selecteer in de opties voor opslaan het team waarmee je de inhoud wilt delen.

6. Selecteer Gereed.

Opmerking: Wanneer u opslaat in een andere werkruimte, schakelt Photoroom automatisch ook uw account over naar die werkruimte. Als u nieuwe ontwerpen maakt, worden deze automatisch opgeslagen in uw huidige werkruimte.