Een team verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een team hebt dat u niet meer nodig hebt, kunt u het verwijderen uit Photoroom.

Opmerking: u kunt een team alleen verwijderen als:

• U zich hebt geabonneerd op Photoroom vanuit de Web App

• U de webapp gebruikt.

U hebt geen toegang tot de functie Team verwijderen als u zich via de Apple Store of Google Play Store hebt geabonneerd op Photoroom.

Zo verwijdert u een team:

(Video toont Photoroom Web App)

1. Meld u aan bij de Photoroom Web App.

U moet de teambeheerder zijn (maker van het team)

2. Selecteer Team beheren.

3. Selecteer in de zijbalk het team dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Teamdetails.

4. Selecteer Team verwijderen.

5. Selecteer Team verwijderen in het bevestigingsvenster.

Photoroom verwijdert het team. De leden van het team hebben nu alleen toegang tot hun andere teams en hun persoonlijke ruimte.

Opmerking: Als u een heel team verwijdert, worden de stoelabonnementen voor de teamleden automatisch geannuleerd. Zie Wat is het factureringsproces als ik een teamlid verwijder om te weten te komen hoe dit de facturering beïnvloedt?

Als je al je Teams verwijdert, worden alle stoelabonnementen geannuleerd. Maar de beheerder van het team zal nog steeds een Pro-abonnement hebben (tenzij hij het handmatig annuleert).