Laat een team achter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u lid bent van een Photoroom-team, kunt u er op elk moment voor kiezen om dat team te verlaten. Wanneer u een team verlaat, geeft u uw "plaats" in dat team op. We zullen de hoofdaccount van het team crediteren voor resterende dagen van uw abonnement (zie Wat is het factureringsproces als ik een teamlid verwijder?).

Als je wilt weten hoe je een team verlaat, selecteer je de link voor je apparaat:

Op iPhone, iPad en Android

Het proces voor het verlaten van een team is vergelijkbaar op iOS- en Android-apparaten:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer je Persoonlijke ruimte of Team bovenaan en kies vervolgens het Team dat je wilt verlaten uit de lijst.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer Team verlaten.

5. Selecteer Team verlaten om te bevestigen dat je het team wilt verlaten.

Photoroom verwijdert u uit het team.

Op de webapp

Zo verlaat u een team op de webapp:

(Video toont Photoroom op Web App)

1. Selecteer Team beheren.

2. Selecteer Teamleden.

3. Zoek uw gebruikersnaam in de lijst met teamleden.

4. Selecteer Verlaten.

Photoroom verwijdert u uit het team.

5. Sluit het dialoogvenster Team.