Een achtergrond vervangen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de achtergrondfuncties van Photoroom is het eenvoudig om de achtergrond van je ontwerpen te veranderen. U kunt een achtergrond snel vervangen door een kleur, een andere afbeelding of een foto.

Opmerking: op de Pro- en Business-plannen kunt u een achtergrond ook vervangen door een AI-gegenereerde achtergrond (zie Een achtergrond vervangen door een AI-achtergrond).

Als je wilt weten hoe je een achtergrond vervangt, selecteer je de link voor je apparaat:

Op iPhone, iPad en Android

Een achtergrond vervangen door een gewone achtergrond die niet is gegenereerd door AI:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en vervolgens het ontwerp dat u wilt bewerken.

2. Selecteer de achtergrond in de afbeelding.

U kunt ook de achtergrondlaag selecteren

3. Selecteer:

1. Vervangen om de achtergrond te verwisselen voor een andere afbeelding. Kies de vervangende afbeelding uit je galerij, bestanden, klembord, enz.

2. Een kleur uit de kleuropties of het kleurenwiel. Hiermee vervang je de achtergrond door een kleur.

3. Wissen om de achtergrond te verwijderen

4. Selecteer het pictogram Delen. Vanaf hier kunt u uw ontwerp opslaan of delen. Photoroom slaat het ook automatisch op in Uw ontwerpen.

5. Selecteer Gereed.

Op de webapp

Een achtergrond vervangen door een gewone achtergrond die niet door AI is gegenereerd:

(Video toont Photoroom Web App)

1. Selecteer Ontwerpen.

2. Selecteer het ontwerp dat u wilt bewerken.

3. Selecteer de achtergrond van de afbeelding.

4. Als je de achtergrond wilt vervangen door een kleur, selecteer dan de kleur en negeer stap 5 en 6.

5. Selecteer Vervangen.

6. Ofwel:

1. Sleep een afbeeldingsbestand naar het vak.

2. Zoek naar een achtergrondafbeelding.

3. Kies een achtergrond uit de Photoroom-collectie

7. Selecteer Downloaden om uw wijzigingen op te slaan en een lokale kopie te downloaden.