Alle collectiesAan de slag met PhotoRoom
Aanmelden bij Photoroom met e-mail
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een e-mailadres gebruiken om je aan te melden bij Photoroom. Photoroom stuurt u dan een "magische link" die u kunt gebruiken om in te loggen.

Opmerking: U kunt ook inloggen met een Google-account, Apple-account (iPhone of iPad) of Facebook-account.

Op iPhone, iPad en Android

U kunt een e-mailadres gebruiken om in te loggen op een iPhone, iPad of Android-toestel:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer Uw inhoud op de pagina Maken.

2. Selecteer Andere opties.

3. Voer uw e-mailadres in.

4. Selecteer Doorgaan met e-mail.

5. Open de e-mail die Photoroom u stuurt. Deze bevat een code.

6. Voer de code in de Photoroom app in.

U kunt ook de link in de e-mail selecteren in plaats van de code in te voeren.

Opmerking: Als u de e-mail van Photoroom niet ontvangt, raadpleegt u Magic link has not arrived.

Op de webapp

Een e-mailadres gebruiken om in te loggen op de Photoroom Web App:

(Video toont Photoroom Web App)

1. Selecteer Doorgaan met e-mail.

2. Voer uw e-mailadres in.

3. Selecteer Ontvang magische code.

4. Open de e-mail die Photoroom u stuurt. Deze bevat een link.

5. Selecteer de link. Photoroom logt u automatisch in.

Opmerking: Als u de e-mail van Photoroom niet ontvangt, raadpleegt u Magische link is niet aangekomen.