Een sjabloon verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u aangepaste sjablonen hebt gemaakt die u niet meer nodig hebt, kunt u deze uit Photoroom verwijderen.

Selecteer voor instructies de koppeling voor uw apparaat:

Op iPhone en iPad

Een sjabloon verwijderen op de iPhone- of iPad-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op de iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer in de sectie Uw sjablonen de sjabloon die u wilt verwijderen.

3. Selecteer Verwijderen.

Op Android

Zo verwijdert u een sjabloon op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer in de sectie Uw sjablonen de sjabloon die u wilt verwijderen.

3. Selecteer Verwijderen.

Op de webapp

U kunt als volgt een sjabloon verwijderen op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Selecteer in de zijbalk Sjablonen (in de sectie Uw inhoud ).

2. Plaats de cursor op de sjabloon die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens het menu met de drie stippen in de hoek.

3. Selecteer Verwijderen.

4. Selecteer Definitief verwijderen om te bevestigen dat u de sjabloon wilt verwijderen.