Een uitnodiging om lid te worden van een team opnieuw versturen
Een uitnodiging om lid te worden van een team opnieuw versturen
C
Geschreven door Craig Wright
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms kan het zijn dat iemand die is uitgenodigd om lid te worden van een team, geen toegang meer heeft tot de uitnodigingslink. Ze kunnen bijvoorbeeld per ongeluk de e-mail met de uitnodiging verwijderd hebben. In deze situatie kun je de uitnodiging opnieuw versturen.

Selecteer de link voor je apparaat voor instructies:

Opmerking: de functie Opnieuw verzenden is momenteel niet beschikbaar op iPhone en iPad. We werken eraan om de functie binnenkort aan iOS toe te voegen.

Op Android

Een teamuitnodiging opnieuw verzenden op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer bovenaan de pagina Uw inhoud de teamwerkruimte met de uitnodiging die u opnieuw wilt verzenden.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer de uitnodiging die je opnieuw wilt verzenden.

5. Selecteer Uitnodiging opnieuw verzenden.

Opmerking: als de gebruiker de uitnodiging niet ontvangt, vraag hem dan zijn spammap te controleren. Als ze de uitnodiging niet kunnen vinden, maak dan een nieuwe uitnodiging en controleer of het e-mailadres of andere contactgegevens correct zijn. Kijk uit voor typefouten!

Op de webapp

Een teamuitnodiging opnieuw versturen op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Log in op de Photoroom Web App op: app.photoroom.com

2. Selecteer bovenaan de linkerzijbalk de teamwerkruimte met de uitnodiging die u opnieuw wilt verzenden.

3. Selecteer Team beheren.

4. Selecteer het menu met de drie stippen voor de uitnodiging die je opnieuw wilt verzenden.

5. Selecteer Uitnodiging opnieuw versturen

Opmerking: als de gebruiker de uitnodiging niet ontvangt, vraag hem dan om zijn spammap te controleren. Als ze de uitnodiging niet kunnen vinden, maak dan een nieuwe uitnodiging en controleer of het e-mailadres of andere contactgegevens correct zijn. Kijk uit voor typefouten!