Alle collectiesPro-functiesAI-schaduwen
Zelfregeneratie van AI-schaduwen regelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een object verplaatst op een ontwerp of sjabloon dat AI-schaduwen heeft, zal Photoroom ofwel:

• De AI-schaduwen opnieuw genereren om ze aan te passen aan de nieuwe positie van het object

• De AI-schaduwen op hun huidige positie laten.

Op de iPhone- en iPad-versie van Photoroom kunt u kiezen of Photoroom de AI-schaduwen regenereert. Voor instructies, zie Auto-regeneratie van AI-achtergronden en AI-schaduwen regelen.

Momenteel kunt u de automatische regeneratie van AI-schaduwen niet uitschakelen op Android of de Web App versie van Photoroom.