Een ontwerp delen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik de deelfunctie van Photoroom om mensen uit te nodigen om uw ontwerpen te bekijken of te bewerken. U kunt een ontwerp met iedereen delen, zelfs met mensen die Photoroom nog niet gebruiken.

Wanneer u een ontwerp deelt, creëert Photoroom een link die u via e-mail of een berichtendienst kunt verzenden. Iedereen met de link kan deze selecteren om het ontwerp te openen in Photoroom.

Opmerking: Als u een ontwerp deelt en vervolgens van gedachten verandert, kunt u het delen annuleren door het ontwerp weer privé te maken. Voor instructies, zie Een gedeelde ontwerplink annuleren.

Op iPhone en iPad

Een ontwerp delen op de iPhone- of iPad-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op de iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt delen.

Als u het ontwerp niet kunt zien, controleer dan of u zich in de juiste werkruimte bevindt. Je kunt de werkruimte bovenaan de pagina Uw inhoud kiezen

2. Selecteer Exporteren.

3. Selecteer Bewerkingslink delen.
    Photoroom kopieert een link naar het ontwerp naar het klembord van uw apparaat.

4. Selecteer de app die je wilt gebruiken om de link te delen, bijvoorbeeld je Mail-app of WhatsApp.

5. Voer de berichtgegevens in, zoals de ontvanger en een bericht dat je wilt toevoegen. Photoroom voegt automatisch de link naar het ontwerp toe aan je bericht.

6. Verzend het bericht.

Wanneer iemand een gedeelde ontwerplink ontvangt, kan hij/zij deze selecteren om het ontwerp in Photoroom te openen. Als ze geen Photoroom gebruiker zijn, zullen ze ook een link ontvangen om de Photoroom app te installeren (alleen mobiele apparaten).

Opmerking: Als niemand anders aan het ontwerp werkt, zal de link hetzelfde ontwerpbestand openen dat u hebt gedeeld. Als iemand al aan het ontwerp werkt, zal de link een duplicaat van het ontwerp openen.

Op Android

Een ontwerp delen op de Android-versie van Photoroom:

(Video toont Photoroom op Android)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud en selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt delen.

Als u het ontwerp niet kunt zien, controleer dan of u zich in de juiste werkruimte bevindt. Je kunt de werkruimte bovenaan de pagina Uw inhoud kiezen

2. Selecteer Exporteren.

3. Selecteer Koppeling delen.
    Photoroom kopieert een link naar het ontwerp naar het klembord van uw apparaat.

4. Selecteer de app die je wilt gebruiken om de link te delen, bijvoorbeeld je Mail-app of WhatsApp.

5. Voer de berichtgegevens in, zoals de ontvanger en een bericht dat je wilt toevoegen. Photoroom voegt automatisch de link naar het ontwerp toe aan je bericht.

6. Verzend het bericht.

Wanneer iemand een gedeelde ontwerplink ontvangt, kan hij/zij deze selecteren om het ontwerp in Photoroom te openen. Als ze geen Photoroom gebruiker zijn, zullen ze ook een link ontvangen om de Photoroom app te installeren (alleen mobiele apparaten).

Opmerking: Als niemand anders aan het ontwerp werkt, zal de link hetzelfde ontwerpbestand openen dat u hebt gedeeld. Als iemand al aan het ontwerp werkt, zal de link een duplicaat van het ontwerp openen.

Op de webapp

Om een ontwerp te delen op de webapp (desktop) versie van Photoroom:

1. Log in op Photoroom op app.photoroom.com.

2. Selecteer op de pagina Maken de optie Ontwerpen en selecteer vervolgens het ontwerp dat u wilt delen.

Als u het ontwerp niet kunt zien, controleer dan of u zich in de juiste werkruimte bevindt. U kunt de werkruimte bovenaan de zijbalk kiezen

3. Selecteer Delen.

4. Selecteer een van beide:

• Alleen jij kunt bewerken
      De mensen die de link ontvangen, kunnen het ontwerp alleen bekijken. Ze kunnen het niet bewerken. Gebruik deze optie om eerder gedeelde koppelingen te annuleren die wel bewerkingsrechten gaven

• Iedereen in het team kan bewerken
      Alleen leden van je team kunnen het ontwerp bewerken. Andere mensen kunnen alleen bekijken

• Iedereen met de link kan bewerken
      Iedereen die de link ontvangt, kan het ontwerp bewerken

5. Selecteer Koppeling kopiëren om de koppeling naar het klembord te kopiëren.

6. Open de toepassing die u wilt gebruiken om de koppeling te delen, bijvoorbeeld een e-mailtoepassing.

7. Plak de koppeling in een bericht.

8. Verstuur het bericht.

Wanneer iemand een gedeelde ontwerplink ontvangt, kan hij deze selecteren om het ontwerp in Photoroom te openen. Als ze geen Photoroom gebruiker zijn, zullen ze ook een link ontvangen om de Photoroom app te installeren (alleen mobiele apparaten).

Opmerking: Als niemand anders aan het ontwerp werkt, zal de link hetzelfde ontwerpbestand openen dat u hebt gedeeld. Als iemand al aan het ontwerp werkt, zal de link een duplicaat van het ontwerp openen