Een ontwerpkoppeling voor delen annuleren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een ontwerp deelt met andere mensen, kan iedereen met de juiste link je ontwerp bekijken en bewerken. Om het ontwerp weer privé te maken, moet je de link voor delen annuleren (zie de stappen hieronder).

Alleen deze gebruikers hebben toestemming om een ontwerp privé te maken:

• De maker van het ontwerp

• Een lid van de teamwerkruimte die het ontwerp bevat.

Opmerking: het annuleren van de toegang van gedeelde links wordt momenteel alleen ondersteund op de Web App versie van Photoroom.

Op de Web-App

Om een gedeelde ontwerplink te annuleren op de Web App (desktop) versie van Photoroom:

1. Log in bij Photoroom op app.photoroom.com.

2. Selecteer op de pagina Ontwerpen en vervolgens het ontwerp dat u wilt delen.

Als u het ontwerp niet kunt zien, controleer dan of u zich in de juiste werkruimte bevindt. U kunt de werkruimte bovenaan de zijbalk kiezen

3. Selecteer Delen.

4. Selecteer Alleen jij kunt bewerken.

Opmerking: Als het ontwerp in een teamwerkruimte staat, selecteer dan Iedereen in het team kan bewerken. In teamworkspaces kun je een ontwerp niet privé maken voor één lid. Het kan alleen privé zijn voor het team

5. Selecteer ofwel:

• Blijf delen om toegang te blijven verlenen vanuit de bestaande koppelingen. Iedereen met de link kan het ontwerp bewerken.

• Trek de toegang in om het ontwerp weer privé te maken. Alleen mensen met toegang tot de werkruimte in Photoroom hebben toegang tot het ontwerp. Eerder gedeelde links naar het ontwerp zullen niet meer werken.

Als je toegang intrekken hebt gekozen, zullen alle vorige gedeelde links naar het ontwerp niet meer werken. Iedereen die probeert de oude links te gebruiken, krijgt een bericht Dit bestand is privé.