Bazı durumlarda, içe aktarma, yayınlama veya senkronizasyonla ilgili bir sorunu çözmek için Photoroom’daki Shopify mağazanızı sıfırlamanız gerekebilir. Örneğin, sıfırlama şu durumlarda yardımcı olabilir:
Artık istemediğiniz düzenlemeleri silmek
Shopify'da yapılan güncellemeleri içe aktarmak
Shopify'da eklenen ürünleri içe aktarmak
Shopify'da silinen ürünlere ilişkin Photoroom'daki güncellemeleri kaldırmak.
Başlamadan önce
Değişiklikleri silme seçeneği, yalnızca yayınlanmamış değişiklikler varsa kullanılabilir. Yayınlanmamış değişiklikleriniz yoksa, düzenleyicide bir ürünü açın ve küçük bir değişiklik yapın.
Ürün kataloğuna geri döndüğünüzde, Photoroom'da yayınlanmamış bir düzenleme olduğu gösterilmelidir. Artık " Değişiklikleri iptal et" seçeneğini seçebilirsiniz.
Adımlar (Android)
Android'de Shopify mağazanızı sıfırlamak için, tüm Ürün kataloğu için " Değişiklikleri iptal et " seçeneğini kullanın. Bu, sıfırlama işlemiyle aynı etkiye sahiptir.
Önemli: Mağazayı sıfırlamak için Ürün kataloğu için " Değişiklikleri iptal et " seçeneğini kullanmalısınız. Tek bir ürünü düzenlerken kullanılabilen diğer "Değişiklikleri iptal et" seçeneğini kullanmayın, çünkü bu seçenek mağazanın tamamını etkilemez.
Shopify mağazanıza bağlı Alan 'ı seçin.
Ürün kataloğunu açmak için Ürünler'i seçin.
Ürün menüsünü açmak için dişli simgesini seçin.
" Değişiklikleri iptal et" seçeneğini seçin.
" Değişiklikleri iptal et" seçeneği gri renkteyse:Yayınlanmamış değişiklikleriniz yok
Mağazanızın bağlantısı kesilmiş olabilir ( Shopify bağlantısı kesildi başlıklı başlığı veya Mağazayı bağla düğmesini arayın). Shopify bağlantınızla ilgili sorunları giderme bölümüne bakın.
Mağazayı sıfırlamak istediğinizi onaylamak için " İptal Et " seçeneğini seçin.
Photoroom, yerel ve yayınlanmamış tüm düzenlemeleri siler ve Shopify mağazanızdaki ürünlerle yeniden senkronize eder. Bu işlem geri alınamaz. Shopify mağazanızda hiçbir değişiklik olmaz ve mağazanız bağlı kalır.
Not: Uygulamanın eski sürümlerinde " İptal Et " seçeneğinin adı " Mağazayı sıfırla"dır.
