Pokud již nechcete používat Photoroom pro Shopify, můžete odpojit svůj obchod na Shopify.
Důležité:
Při odpojení obchodu Shopify pomocí služby Photoroom:
Všechny obrázky produktů ze Shopify na straně Photoroomu budou odstraněny
Ztratí se veškeré nezveřejněné aktualizace
Spojení mezi Photoroomem a Shopify bude odstraněno
Vše, co bylo na Shopify zveřejněno před odpojením, zůstane v Shopify zachováno.
Postup (webová aplikace)
Chcete-li pomocí Photoroomu odpojit svůj obchod na Shopify:
Přihlaste se do Photoroomu na adrese app.photoroom.com.
Poznámka: K odpojení obchodu Shopify musíte být správcem prostoru.
Vyberte prostor propojený s vaším obchodem Shopify.
Vyberte produkty Shopify.
Pokud máte nezveřejněné změny, které chcete zachovat, vyberte možnost Zkontrolovat a zveřejnit a zveřejněte je ve svém obchodě.
V horní části vyberte ikonu dalších akcí (... ) .
Vyberte možnost Odpojit obchod.
Pro potvrzení vyberte možnost Odpojit.
Photoroom se odpojí od Shopify.
Pokud nechcete, aby se váš obchod Shopify připojoval k žádnému prostoru, opakujte tento postup pro každý prostor.
Poznámka: Pokud jste odpojili všechny své prostory, možná budete chtít odinstalovat aplikaci Photoroom v Shopify. Pokyny najdete v oficiální dokumentaci Shopify. Mějte však na paměti, že odinstalování aplikace ovlivní všechny prostory (viz Odinstalování aplikace Photoroom v Shopify).

