Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αφαίρεση του καταστήματός σας στο Shopify από το Photoroom (εφαρμογή ιστού)

C
Συντάχθηκε από: Craig Wright

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το Photoroom για το Shopify, μπορείτε να αποσυνδέσετε το κατάστημά σας στο Shopify.

Σημαντικό:

Όταν χρησιμοποιείτε το Photoroom για να αποσυνδέσετε το κατάστημά σας στο Shopify:

  • Όλες οι εικόνες προϊόντων του Shopify που βρίσκονται στο Photoroom διαγράφονται

  • Οποιεσδήποτε μη δημοσιευμένες ενημερώσεις χάνονται

  • Η σύνδεση μεταξύ του Photoroom και του Shopify διαγράφεται

  • Ό,τι είχε δημοσιευτεί στο Shopify πριν από την αποσύνδεση θα εξακολουθεί να υπάρχει στο Shopify.
    ​


Βήματα (Εφαρμογή Web)

Για να χρησιμοποιήσετε το Photoroom και να αποσυνδέσετε το κατάστημά σας στο Shopify:

  1. Συνδεθείτε στο Photoroom στη διεύθυνση app.photoroom.com.
    ​
    ​​Σημείωση: Πρέπει να είστε διαχειριστής του Space για να αποσυνδέσετε ένα κατάστημα Shopify.
    ​

  2. Επιλέξτε το Space που είναι συνδεδεμένο με το κατάστημά σας στο Shopify.

  3. Επιλέξτε «Προϊόντα Shopify».

  4. Εάν έχετε αδημοσίευτες αλλαγές που θέλετε να διατηρήσετε, επιλέξτε «Επισκόπηση & δημοσίευση» και δημοσιεύστε τις στο κατάστημά σας.

  5. Επιλέξτε το εικονίδιο «Περισσότερες ενέργειες» (... ) στην κορυφή.

  6. Επιλέξτε «Αποσύνδεση καταστήματος».
    ​

    Close up of more actions icon and Disconnect store menu option.

    ​​

  7. Επιλέξτε «Αποσύνδεση» για να επιβεβαιώσετε.
    ​
    Το Photoroom αποσυνδέεται από το Shopify.
    ​

  8. Εάν δεν θέλετε το κατάστημά σας στο Shopify να συνδεθεί με κανένα Spaces, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για κάθε Spaces.

Σημείωση: Εάν έχετε αποσυνδέσει όλα τα Spaces σας, ίσως θελήσετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Photoroom από το Shopify. Για οδηγίες, ανατρέξτε στην επίσημη τεκμηρίωση του Shopify. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η απεγκατάσταση της εφαρμογής θα επηρεάσει όλα τα Spaces (βλ. «Απεγκατάσταση της εφαρμογής Photoroom από το Shopify»).


Σχετικό περιεχόμενο

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;