Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το Photoroom για το Shopify, μπορείτε να αποσυνδέσετε το κατάστημά σας στο Shopify.
Σημαντικό:
Όταν χρησιμοποιείτε το Photoroom για να αποσυνδέσετε το κατάστημά σας στο Shopify:
Όλες οι εικόνες προϊόντων του Shopify που βρίσκονται στο Photoroom διαγράφονται
Οποιεσδήποτε μη δημοσιευμένες ενημερώσεις χάνονται
Η σύνδεση μεταξύ του Photoroom και του Shopify διαγράφεται
Ό,τι είχε δημοσιευτεί στο Shopify πριν από την αποσύνδεση θα εξακολουθεί να υπάρχει στο Shopify.
Βήματα (Εφαρμογή Web)
Για να χρησιμοποιήσετε το Photoroom και να αποσυνδέσετε το κατάστημά σας στο Shopify:
Συνδεθείτε στο Photoroom στη διεύθυνση app.photoroom.com.
Σημείωση: Πρέπει να είστε διαχειριστής του Space για να αποσυνδέσετε ένα κατάστημα Shopify.
Επιλέξτε το Space που είναι συνδεδεμένο με το κατάστημά σας στο Shopify.
Επιλέξτε «Προϊόντα Shopify».
Εάν έχετε αδημοσίευτες αλλαγές που θέλετε να διατηρήσετε, επιλέξτε «Επισκόπηση & δημοσίευση» και δημοσιεύστε τις στο κατάστημά σας.
Επιλέξτε το εικονίδιο «Περισσότερες ενέργειες» (... ) στην κορυφή.
Επιλέξτε «Αποσύνδεση καταστήματος».
Επιλέξτε «Αποσύνδεση» για να επιβεβαιώσετε.
Το Photoroom αποσυνδέεται από το Shopify.
Εάν δεν θέλετε το κατάστημά σας στο Shopify να συνδεθεί με κανένα Spaces, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για κάθε Spaces.
Σημείωση: Εάν έχετε αποσυνδέσει όλα τα Spaces σας, ίσως θελήσετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Photoroom από το Shopify. Για οδηγίες, ανατρέξτε στην επίσημη τεκμηρίωση του Shopify. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η απεγκατάσταση της εφαρμογής θα επηρεάσει όλα τα Spaces (βλ. «Απεγκατάσταση της εφαρμογής Photoroom από το Shopify»).

