Ha már nem szeretnéd használni a Photoroom for Shopify szolgáltatást, leválaszthatod a Shopify-boltodat.
Fontos:
Ha a Photoroom segítségével választja le a Shopify-áruházát:
A Photoroom oldalán található összes Shopify-termékkép eltávolításra kerül
A még nem közzétett frissítések elvesznek
A Photoroom és a Shopify közötti kapcsolat megszűnik
Minden, amit a kapcsolat megszüntetése előtt közzétettek a Shopify-on, továbbra is megmarad a Shopify-on.
Lépések (webalkalmazás)
A Photoroom használatával a Shopify-áruház kapcsolatának megszüntetése:
Jelentkezzen be a Photoroomba az app.photoroom.com oldalon.
Megjegyzés: A Shopify-áruház leválasztásához Space -adminisztrátornak kell lenned.
Válaszd ki a Shopify-áruházadhoz kapcsolódó Space-t.
Válassza ki a Shopify-termékeket.
Ha vannak olyan, még nem közzétett módosításai, amelyeket meg szeretne tartani, válassza a „Felülvizsgálat és közzététel” lehetőséget, majd tegye közzé azokat az áruházában.
Válaszd ki a tetején található további műveletek ikont (... ) .
Válassza az „Áruház leválasztása” lehetőséget.
Válaszd a „Kapcsolat bontása” lehetőséget a megerősítéshez.
A Photoroom leválik a Shopify-ról.
Ha nem szeretné, hogy a Shopify-áruháza bármelyik Spaces-hez csatlakozzon, ismételje meg ezt a folyamatot minden egyes Spaces esetében.
Megjegyzés: Ha az összes Spaces-t leválasztotta, érdemes lehet eltávolítania a Photoroom alkalmazást a Shopify-ból. Az ehhez szükséges utasításokat a Shopify hivatalos dokumentációjában találja. Ne feledje azonban, hogy az alkalmazás eltávolítása minden Spaces-re hatással lesz (lásd: A Photoroom alkalmazás eltávolítása a Shopify-ból).

