A Photoroom Retouch eszközével eltávolíthat tárgyakat a fényképekről.
Megjegyzés: A Retouch különálló eszközként (új tervek esetén) és a szerkesztőn belüli funkcióként (meglévő tervek esetén) is elérhető. Ebben a cikkben lépésről lépésre bemutatjuk a Retouch használatának mindkét módját a törléshez.
További információkat az eszköz működéséről és az egyes beállítások funkcióiról a Retouch használata című cikkben talál.
Elérhetőség
Az Add mód csak iOS és Android rendszereken érhető el.
A Retouch egy ingyenes segédprogram. Nem igényel AI-krediteket.
Lépések: Töltsön fel egy képet, és retusálja azt
Ha képet szeretne feltölteni a Retouch használatához, használja az önálló Retouch eszközt:
Jelentkezzen be az app.photoroom.com oldalon.
Válaszd ki azt a teret, amelyben dolgozni szeretnél.
Válassza az „Explore”(Felfedezés) lehetőséget.
Válassza a Retouch lehetőséget.
Töltsd fel a szerkeszteni kívánt képet.
Állítsa be az ecset méretét.
Festse át a törölni kívánt területet.
Előfordulhat, hogy a Photoroom az objektumot kicsinyíti, vagy csak részben távolítja el, ahelyett, hogy teljesen kitörölné. Ha ez történik, addig festegessen rá, amíg eltűnik.
Ha elégedett a képpel, válassza a Megerősítés lehetőséget a törlés véglegesítéséhez.
A Photoroom visszatér a szerkesztőbe. Ezután tovább szerkesztheti a képet, elmentheti, megoszthatja vagy letöltheti.
Lépések: Meglévő kép retusálása
Ha a Retouch funkciót egy már a Photoroomban létező képen szeretné használni:
Jelentkezzen be az app.photoroom.com oldalon.
Válaszd ki azt a teret, amelyben dolgozni szeretnél.
Válassza a „Designs” (Tervek) menüpontot, majd válasszon ki egy meglévő tervet szerkesztéshez.
Vagy hozzon létre egy új tervet, és nyissa meg a szerkesztőben.
Válasszon ki egy előtérréteget.
Válassza a „Retusálás” lehetőséget.
Töltse fel a szerkeszteni kívánt képet.
Állítsa be az ecset méretét.
Festse át a törölni kívánt területet.
Előfordulhat, hogy a Photoroom az objektumot kicsinyíti, vagy csak részben távolítja el, ahelyett, hogy teljesen kitörölné. Ha ez történik, addig festegessen rá, amíg eltűnik.
Ha elégedett a képpel, válassza a Megerősítés lehetőséget a törlés véglegesítéséhez.
A Photoroom visszavisz a szerkesztőbe. Ezután tovább szerkesztheti a képet, elmentheti, megoszthatja vagy letöltheti.
Válassza a „Főoldal” gombot a szerkesztőből való kilépéshez. A kép automatikusan mintaként kerül mentésre.

