Hvis du ikke lenger ønsker å bruke Photoroom for Shopify, kan du koble fra Shopify-butikken din.
Viktig:
Når du bruker Photoroom til å koble fra Shopify-butikken din:
Fjernes alle Shopify-produktbilder på Photoroom-siden
Eventuelle upubliserte oppdateringer går tapt
Koblingen mellom Photoroom og Shopify fjernes
Alt som ble publisert på Shopify før frakoblingen, vil fortsatt finnes på Shopify.
Fremgangsmåte (nettapp)
Slik bruker du Photoroom til å koble fra Shopify-butikken din:
Logg inn på Photoroom på app.photoroom.com.
Merk: Du må være Space-administrator for å koble fra en Shopify-butikk.
Velg Space-området som er koblet til Shopify-butikken din.
Velg Shopify-produkter.
Hvis du har u publiserte endringer som du vil beholde, velger du Gjennomgå og publiser og publiserer dem i butikken din.
Velg ikonet for flere handlinger (... ) øverst.
Velg «Koble fra butikk».
Velg «Koble fra » for å bekrefte.
Photoroom kobles fra Shopify.
Hvis du ikke vil at Shopify-butikken din skal kobles til noen Spaces, må du gjenta denne prosessen for hvert Space.
Merk: Hvis du har koblet fra alle Spaces-ene dine, kan det være lurt å avinstallere Photoroom-appen i Shopify. Se den offisielle Shopify-dokumentasjonen for instruksjoner. Vær imidlertid oppmerksom på at avinstallering av appen vil påvirke alle Spaces (se Avinstallere Photoroom-appen i Shopify).

