Gå til hovedinnhold

Publiser oppdateringer til Shopify (webapp)

C
Skrevet av Craig Wright

Når du har redigert produktbildene dine i Photoroom, publiserer du endringene i Shopify-butikken for å holde oppføringene dine oppdatert. Butikken oppdateres først etter at du har publisert endringene.


Før du publiserer

Denne artikkelen forutsetter at du allerede har koblet Photoroom til Shopify-butikken din og gjort endringer i et produkt i produktkatalogen.

Du kan bare publisere oppdateringer hvis:

  • Du er administrator for området

  • Det finnes produktbildeoppdateringer tilgjengelig

  • Området har et Max- eller Ultra-abonnement. Publisering til Shopify støttes ikke på lavere abonnementer.


Fremgangsmåte: Publiser oppdateringer for ett produkt

Slik publiserer du oppdateringer for ett enkelt produkt:

  1. Velg produktet du vil oppdatere.
    ​
    ​tips: Produkter som har oppdateringer tilgjengelig, har en rød sirkel i hjørnet.
    ​

  2. Velg Publiser.
    photoroom publiserer oppdateringene til Shopify.


Fremgangsmåte: Publiser alle oppdateringer

Slik publiserer du alle oppdateringer for alle produkter til Shopify:

  1. Velg Publiser redigeringer.

  2. Merk av i boksene for endringene du vil publisere.

  3. Velg Publiser redigeringer.


Feilsøking

For å kunne publisere må både Photoroom og Shopify kjøre normalt, og du trenger en stabil Internett-tilkobling.

Andre problemer du kan oppleve:

  • "Publiser" eller "Publiser redigeringer" er ikke tilgjengelig
    ​
    Disse alternativene er bare tilgjengelige hvis det finnes produkter med oppdateringer som venter på å bli sendt til Shopify.
    ​

  • Publiseringen kan ikke fullføres
    ​
    Dette kan skje hvis Photoroom ikke kan matche endringene med produktene i Shopify. Dette kan skyldes at et produkt er slettet i Shopify, men at det fortsatt har endringer som venter i Photoroom.
    ​
    Velg Stopp eller Publiser senere for å avbryte publiseringen, og tøm deretter nettleserens hurtigbuffer (søk etter instruksjoner på nettet). Når du har tømt hurtigbufferen, bør Photoroom glemme redigeringene for det slettede produktet.
    ​
    ​

Hvis du fortsatt opplever problemer ved publisering, kan du kontakte kundestøtte.


Svarte dette på spørsmålet?