Als je Photoroom voor Shopify niet meer wilt gebruiken, kun je de koppeling met je Shopify-winkel verbreken.
Belangrijk:
Wanneer je Photoroom gebruikt om de koppeling met je Shopify-winkel te verbreken:
worden alle Shopify-productafbeeldingen aan de Photoroom-kant verwijderd
Gaan alle niet-gepubliceerde updates verloren
De koppeling tussen Photoroom en Shopify wordt verwijderd
Alles wat vóór het verbreken van de koppeling op Shopify is gepubliceerd, blijft in Shopify bestaan.
Stappen (webapp)
Om Photoroom te gebruiken om de verbinding met je Shopify-winkel te verbreken:
Log in bij Photoroom op app.photoroom.com.
Opmerking: Je moet een Space-beheerder zijn om een Shopify-winkel te ontkoppelen.
Selecteer de Space die aan je Shopify-winkel is gekoppeld.
Selecteer Shopify-producten.
Als je niet-gepubliceerde wijzigingen hebt die je wilt behouden, selecteer je 'Controleren en publiceren' en publiceer je deze in je winkel.
Selecteer het pictogram voor meer acties (... ) bovenaan.
Selecteer 'Winkel loskoppelen'.
Selecteer 'Verbinding verbreken' om te bevestigen.
Photoroom verbreekt de verbinding met Shopify.
Als je niet wilt dat je Shopify-winkel verbinding maakt met een van je Spaces, herhaal je dit proces dan voor elke Space.
Opmerking: Als je de verbinding met al je Spaces hebt verbroken, wil je misschien de Photoroom-app in Shopify verwijderen. Raadpleeg de officiële Shopify-documentatie voor instructies. Houd er echter rekening mee dat het verwijderen van de app gevolgen heeft voor alle Spaces (zie De Photoroom-app in Shopify verwijderen).

