Gebruik de Retouch-tool van Photoroom om objecten uit foto’s te verwijderen.
Opmerking: Retouch is beschikbaar als een apart hulpmiddel (voor nieuwe ontwerpen) en als een functie binnen de editor (voor bestaande ontwerpen). In dit artikel geven we stapsgewijze instructies voor beide manieren om Retouch te gebruiken voor het verwijderen van objecten.
Zie 'Retouch gebruiken' voor meer informatie over hoe de tool werkt en wat elke instelling te bieden heeft.
Beschikbaarheid
De toevoegmodus is alleen beschikbaar op iOS en Android.
Retouch is een gratis hulpprogramma. Hiervoor zijn geen AI-credits nodig.
Stappen: Een afbeelding uploaden en retoucheren
Als je een afbeelding wilt uploaden om te bewerken met Retouch, gebruik dan de zelfstandige Retouch-tool:
Log in op app.photoroom.com.
Selecteer de Space waarin je wilt werken.
Selecteer 'Verkennen'.
Selecteer 'Retouch'.
Upload de afbeelding die je wilt bewerken.
Stel de grootte van het penseel in.
Schilder over het gebied dat je wilt wissen.
Het kan zijn dat Photoroom het object verkleint of slechts gedeeltelijk verwijdert in plaats van het volledig te wissen. Als dit gebeurt, blijf er dan overheen schilderen totdat het verdwenen is.
Als je tevreden bent met de afbeelding, selecteer je Bevestigen om het wissen toe te passen.
Photoroom brengt je terug naar de editor. Je kunt de afbeelding vervolgens verder bewerken, opslaan, delen of downloaden.
Stappen: Een bestaande afbeelding retoucheren
Om 'Retouch' te gebruiken voor een afbeelding die al in Photoroom staat:
Log in op app.photoroom.com.
Selecteer de ruimte waarin je wilt werken.
Selecteer Ontwerpen en kies een bestaand ontwerp om te bewerken.
Je kunt ook een nieuw ontwerp maken en dit in de editor openen.
Selecteer een voorgrondlaag.
Selecteer 'Retoucheren'.
Upload de afbeelding die je wilt bewerken.
Stel de penseelgrootte in.
Schilder over het gebied dat je wilt wissen.
Photoroom kan het object verkleinen of slechts gedeeltelijk verwijderen in plaats van het volledig te wissen. Als dit gebeurt, blijf er dan overheen schilderen totdat het verdwenen is.
Als je tevreden bent met de afbeelding, selecteer je Bevestigen om het wissen toe te passen.
Photoroom brengt je terug naar de editor. Je kunt de afbeelding vervolgens verder bewerken, opslaan, delen of downloaden.
Selecteer 'Home' om de editor te verlaten. De afbeelding wordt automatisch als ontwerp opgeslagen.

