Abonnement opzeggen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hopen dat u Photoroom met plezier hebt gebruikt en vinden het jammer dat u weggaat. Maar we begrijpen dat omstandigheden soms veranderen.

Net als bij andere apps kunnen wij uw abonnement niet namens u opzeggen. U moet het abonnement zelf opzeggen op dezelfde plek waar u het hebt gekocht.

Selecteer voor instructies de link van de winkel:

Apple App Store

Als u uw abonnement opzegt, moet u weten dat als u zich later opnieuw inschrijft, de prijs mogelijk is verhoogd. Wanneer u zich opnieuw inschrijft, moet u de huidige prijs voor Photoroom betalen.

Selecteer de onderstaande knop om uw persoonlijke Photoroom abonnement te annuleren:

Vervolgens:

1. Selecteer uw Photoroom abonnement.

2. Selecteer Abonnement annuleren. Als u Abonnement annuleren niet ziet, is het abonnement al geannuleerd en wordt het niet verlengd.

U kunt ook:

1. Open de app Instellingen.

2. Selecteer uw naam.

3. Selecteer Abonnementen.

4. Selecteer het Photoroom-abonnement.

5. Selecteer Abonnement annuleren. Als u Abonnement annuleren niet ziet, is het abonnement al geannuleerd en wordt het niet verlengd

Google Play Store

Als u uw abonnement annuleert, moet u weten dat als u zich later opnieuw abonneert, de prijs mogelijk is verhoogd. Wanneer u zich opnieuw abonneert, moet u de huidige prijs voor Photoroom betalen.

Als u uw persoonlijke Photoroom-abonnement wilt annuleren, selecteert u deze koppeling: Een abonnement annuleren, onderbreken of wijzigen op Google Play. Volg de instructies van Google om uw abonnement te annuleren

U kunt ook deze link voor zelfhulp selecteren: Een Google Play-abonnement annuleren en de instructies van Google volgen.

Webapp

Als u uw abonnement opzegt, moet u weten dat als u zich later opnieuw abonneert, de prijs mogelijk is verhoogd. Wanneer u zich opnieuw abonneert, moet u de huidige prijs voor Photoroom betalen.

Als u zich op Photoroom via de Web App hebt geabonneerd:

(Video toont Photoroom op de Web App)

1. Ga naar app.photoroom.com en log in.

2. Selecteer uw avatar (gebruikersafbeelding) in de rechterbovenhoek.

3. Selecteer Uw facturering.

4. Selecteer Uw abonnement beheren.

5. Selecteer Plan annuleren.

6. Selecteer voor bevestiging Plan annuleren.

7. [Optioneel] Laat ons weten waarom u hebt besloten te annuleren

Opmerking: U kunt de Webapp alleen gebruiken om abonnementen te annuleren die vanuit de Webapp zijn gemaakt.

• Zie Op Android als u uw abonnement hebt ingesteld via de Google Play-winkel.

• Als u uw abonnement via de Apple Store hebt ingesteld, raadpleegt u Op iPhone en iPad.