Abonneren op Photoroom Pro
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Pro-versie van Photoroom biedt meer geavanceerde functies voor het bewerken van afbeeldingen, waaronder de Batch-modus voor het bewerken van meerdere afbeeldingen tegelijk en Smart Resize. Het ondersteunt ook HD-afbeeldingen.

Als u wilt weten hoe u kunt upgraden naar Pro, selecteert u de koppeling voor uw apparaat:

Opmerking: Als u al een Pro-abonnement hebt, hoeft u geen nieuwe account aan te maken voor uw andere apparaten. In plaats daarvan kunt u dezelfde Photoroom-account delen met meerdere apparaten.

Op iPhone en iPad

U kunt op een iPhone of iPad upgraden naar Pro:

1. Selecteer op de pagina Maken of de pagina Uw inhoud de knop Get Pro in de bovenhoek

Create page in Photoroom. A callout arrow points to the Get Pro button in the top-right corner
  2. Kies het type abonnement dat u wilt, een weekabonnement of een jaarabonnement

The payment plan selection page. It has a weekly payment option and a yearly payment option. At the bottom is a Start free trial button.
  3. Selecteer Gratis proefabonnement starten of Doorgaan.

Als u zich voor het eerst abonneert, krijgt u aan het begin van uw abonnement een gratis proefabonnement van 1 week. Wanneer de proefperiode afloopt, gaat uw abonnement in

4. Kies uw betalingsgegevens en selecteer Abonneren.

5. Controleer uw aankoop.

Wanneer uw betalingsgegevens zijn bevestigd, zou u moeten zien dat Photoroom wordt bijgewerkt en dat de knop Get Pro verandert in Pro met een vinkje. U hebt nu toegang tot alle Pro-functies.

Close up of top of Create page. The Get Pro button is no longer shown. It has been replaced with a Pro button.

Opmerking: U kunt uw plan wijzigen of uw abonnement annuleren op de pagina Uw inhoud. Selecteer de account van <uw naam> en vervolgens Abonnement beheren.

Op Android

Upgraden naar Pro op een Android-apparaat:

1. Selecteer op de pagina Maken of de pagina Uw inhoud de knop Krijg Pro in de bovenhoek

2. Kies het type abonnement dat u wilt, een wekelijks abonnement of een jaarabonnement

The payment plan selection page. It has a weekly payment option and a yearly payment option. At the bottom is a Continue button.
  3. Selecteer Proefabonnement starten of Doorgaan.

Als u zich voor het eerst abonneert, krijgt u aan het begin van uw abonnement een gratis proefabonnement van 1 week. Als de proefperiode is afgelopen, gaat uw abonnement in

4. Kies uw betalingsgegevens en selecteer Abonneren.

5. Controleer uw aankoop.

Wanneer uw betalingsgegevens zijn bevestigd, zou u moeten zien dat Photoroom wordt bijgewerkt en dat de knop Get Pro verandert in Pro met een vinkje. U hebt nu toegang tot alle Pro-functies

Opmerking: U kunt uw plan wijzigen of uw abonnement annuleren via de pagina Uw inhoud. Selecteer de Account van <uw naam> en vervolgens Abonnement beheren.

Op de webapp

Upgraden naar Pro via de Web App:

1. Log in op de Web App op https://app.photoroom.com/login.

Als u nog geen account hebt, maakt u er een aan met een Google-, Apple- of Facebook-account of met uw e-mailadres

2. Selecteer Upgrade naar Pro in de rechterbovenhoek naast uw profiel

Close up of Upgrade to Pro button next to the user avatar in the top-right corner.
  3. Kies het type abonnement dat je wilt, een maandabonnement of een jaarabonnement

4. Selecteer Begin uw gratis proefperiode van 7 dagen.

Aan het begin van uw abonnement krijgt u een gratis proefabonnement van 1 week. Wanneer de proefperiode is afgelopen, gaat uw abonnement in

5. Voer uw betalingsgegevens in en selecteer Start proefabonnement.

Wanneer uw betalingsgegevens zijn bevestigd, zou u moeten zien dat Photoroom wordt bijgewerkt en dat de knop Upgrade naar Pro niet meer wordt weergegeven. Bovenaan de linkerzijbalk zou u moeten zien dat u Pro hebt. U hebt nu toegang tot alle Pro-functies.

Your personal space icon at the top of the left sidebar. It shows Pro - Only you.