Afbeeldingsresolutielimieten voor export
Deze week bijgewerkt

Wanneer je een afbeelding exporteert vanuit Photoroom, zijn er beperkingen voor de resolutie van de afbeelding. De limieten variëren afhankelijk van het plan dat u gebruikt (gratis of Pro) en de manier waarop u de afbeeldingen exporteert.

Zie voor meer informatie over de resolutielimieten:

Op iPhone en iPad

Op iPhone en iPad zijn onze huidige exportlimieten:

Plan

Exportlimiet

Gratis

2400 × 2400 pixels*

Fototoom Pro

HD: 4032 × 4032 pixels **

*We werken aan een verdere verhoging van de resolutielimiet.

** Vereist dat de afbeeldingsgrootte wordt ingesteld in Voorkeuren.

Als je het Pro-abonnement hebt, kun je de afbeeldingsgrootte instellen in Photoroom:

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer Voorkeuren.

3. Scroll naar beneden naar de instellingen voor Grootte afbeelding importeren en kies

• Optimaliseren voor app-prestaties

Kies deze optie voor 2400 × 2400 pixels

• Optimaliseren voor afbeeldingskwaliteit

Kies deze optie voor 4032 × 4032 pixels

Opmerking: De exportresolutie is ook afhankelijk van de sjabloon die je kiest.

• Als je alleen een witte achtergrond wilt, selecteer dan de witte achtergrondsjabloon uit "Klassiekers" om een hoge resolutie te garanderen. Je kunt ook de drie puntjes bovenaan gebruiken om het formaat van je sjabloon aan te passen.

• Als je andere sjablonen dan "Klassiekers" gebruikt, zal de exportresolutie lager zijn.

Op Android

Op Android-apparaten zijn onze huidige exportlimieten:

Plan

Exportlimiet

Gratis

2000 × 2000 pixels

Fototoom Pro

Formaat van je ontwerp wijzigen naar HD: 4000 × 4000 pixels

Op de webapp

Op de Photoroom Web App zijn onze huidige exportlimieten:

Plan

Export Limiet

Gratis

4000 × 4000 pixels

Photoroom Pro

Formaat van je ontwerp wijzigen naar HD: 4000 × 4000 pixels

Via API

Onze hoogste resolutie is momenteel beschikbaar via API.

Verzoek

Limiet exporteren

RGBA (kleur)

6000 × 6000 pixels

ALPHA

100000 × 10000 pixels

Hier vind je meer informatie over onze API.