Bekijk uw favorieten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u de objecten, tekst en achtergronden wilt zien die u hebt toegevoegd aan uw favorieten, gaat u naar uw favoriete objecten en merkenset.

Opmerking: de functie Favorieten is alleen beschikbaar op de iPhone-, iPad- en Android-versies van Photoroom.

(Video toont Photoroom op iPhone)

1. Selecteer op de pagina Maken de optie Uw inhoud.

2. Selecteer Favorite Assets & Brand Kit.

Uw favorieten worden in categorieën weergegeven:

• Scans (afbeeldingen)

• Tekst

• Achtergronden

Zie Een favoriete afbeelding aan een ander ontwerp toevoegen om je favoriete Scans of Tekst in een ontwerp te gebruiken.

Zie Een achtergrond vervangen in een ontwerp om je favoriete achtergronden in een ontwerp te gebruiken.

Om een object, tekst of achtergrond uit je favorieten te verwijderen, zie Een favoriet item verwijderen.